Jedi, moli, voli

Jedi, moli, voli - Gilbert, Elizabeth | Caritasspiritistcenter.org

...i Voli. 17,417 likes · 60 talking about this ... jedi moli voli knjiga - Pdf dokumenti i e-knjige Besplatno preuzimanje ... ... Hoću knjigu - Jedi, moli, voli ... i Voli. 17,417 likes · 60 talking about this. Uživate li u dobroj hrani? Volite li lijepe stvari? See more of Jedi Moli Voli on Facebook. Report "Elizabeth Gilbert-Jedi Moli Voli". Please fill this form, we will try to respond as soon as Share & Embed "Elizabeth Gilbert-Jedi Moli Voli". Please copy and paste this embed script to where you... Kada je Elizabet Gilbert pisala „Jedi, moli, voli", svoj bestseler o samootkrivanju, ubeđivala je sebe i svoje najbliže da „niko ne čit...

INFORMACIJA

AUTOR
Gilbert, Elizabeth
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Jedi, moli, voli.pdf

OPIS

Potraga jedne žene za svime diljemItalije, Indije i Indonezije U svojim ranim tridesetima Elizabeth Gilbert ima sve što jedna žena može poželjeti – supruga, lijepu kuću, uspješnu karijeru – no umjesto da osjeća sreću i ispunjenost, nju preplavljuju panika i očaj. U Jedi, moli, voli autorica nam kazuje svoju priču o tome kako je napustila taj naizgled savršen život pun sreće i uspjeha i krenula istražiti što zapravo ona želi u životu i što nju čini sretnom. Godinu dana provela je u tri zemlje i upoznavala njihovu kulturu, način življenja i vjerovanja. U Italiji otkriva kako se prepustiti užitku, u ašramu u Indiji uči kako uroniti u život i prepustiti se nečem moćnijem od sebe, a na otoku Baliju uviđa kako pronaći ravnotežu između zemaljskih užitaka i onoga duhovnog u nama. Životna priča Elizabeth Gilbert nadahnula je mnoge žene da donesu odluke koje će im promijeniti život, a autorica je postala primjer žene koja je sposobna provesti istinske promjene u svom životu. Njezini memoari postali su pravi fenomen, knjiga je objavljena na više od trideset jezika, prodana u više od deset milijuna primjeraka i postala jednom od najomiljenijih i najprodavanijih knjiga našeg vremena. Ova utješna i nadahnjujuća knjiga namijenjena je svima koji su se ikad osjećali izgubljeno ili su pomislili da mora postojati drugi, bolji put.

Želite li pročitati knjigu?Jedi, moli, voli u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gilbert, Elizabeth. Čitati Jedi, moli, voli Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE