Zašto se sve vrti oko tebe – sedam smrtnih grijeha narcisoidnosti

Zašto se sve vrti oko tebe – sedam smrtnih grijeha narcisoidnosti - Hotchkiss, Sandy | Caritasspiritistcenter.org

...tchkiss, psihoterapeut i klinička socijalna radnica, objašnjava kako nakraj s narcisom u drugima i u sebi, kako se riješiti onih koji - opsjednuti sobom - sve kontroliraju, koji ne znaju što znači davati i primati ... DA LI JE LAGALA? Majci preti 8 godina robije zbog smrti sinčića, još... ... . Uz ostalo, autorica navodi i sedam roditeljskih stavova koji stvaraju narcisoidnu djecu... U tom slučaju preostaje vam, naime, samo jedno - razumjeti što je i kada kod vas pošlo krivim putem, zašto su vam uvijek za sve (bili) krivi oni drugi. Uz ostalo, autorica navodi i sedam roditeljskih stavova koji stvaraju narcisoidnu djecu, naglašavajući uz ostalo kako se narcisoidne potrebe... Uz ostalo, autorica navodi i sedam roditeljskih stavova koji stvaraju ... Narcisoidnost - Forum.hr ... . Uz ostalo, autorica navodi i sedam roditeljskih stavova koji stvaraju narcisoidnu djecu, naglašavajući uz ostalo kako se narcisoidne potrebe... Uz ostalo, autorica navodi i sedam roditeljskih stavova koji stvaraju narcisoidnu djecu, naglašavajući uz ostalo kako se narcisoidne potrebe izražavaju potrebom za veličinom, koja iziskuje stalno divljenje, u pozadini ...

INFORMACIJA

AUTOR
Hotchkiss, Sandy
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zašto se sve vrti oko tebe – sedam smrtnih grijeha narcisoidnosti.pdf

OPIS

Saznajte ne samo kako izbjeći narcise u svom životu, već i kako živjeti s njima. Ljude u kontaktu s narcisima – na poslu, u bliskoj vezi i slično – zbunjuju strahovite proturječnosti njihova ponašanja, potreba za veličinom, za stalnim divljenjem. Naime, zbog izuzetne osjetljivosti na najmanji poraz, narcisoidne ličnosti su ljudi dosljedno nedosljedni – jedan trenutak šarmantni, drugi hladni i proračunati, a treći, posve nepredvidivo, bijesni. Valja ih, ipak, razumjeti – da bi se s njima lakše živjelo. A i da biste ih mogli izbjeći, otići od njih. Dakako, ako vi niste taj narcis. U tom slučaju preostaje vam, naime, samo jedno – razumjeti što je i kada kod vas pošlo krivim putem, zašto su vam uvijek za sve (bili) krivi oni drugi. Sandy Hotchkiss, psihoterapeut i klinička socijalna radnica, objašnjava kako nakraj s narcisom u drugima i u sebi, kako se riješiti onih koji – opsjednuti sobom – sve kontroliraju, koji ne znaju što znači davati i primati. Uz ostalo, autorica navodi i sedam roditeljskih stavova koji stvaraju narcisoidnu djecu, naglašavajući uz ostalo kako se narcisoidne potrebe izražavaju potrebom za veličinom, koja iziskuje stalno divljenje, u pozadini čega je izuzetna ranjivost na najmanji poraz koji prouzročuje sram i koji narcisoidnu osobu posve skrha.

Želite li pročitati knjigu?Zašto se sve vrti oko tebe – sedam smrtnih grijeha narcisoidnosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hotchkiss, Sandy. Čitati Zašto se sve vrti oko tebe – sedam smrtnih grijeha narcisoidnosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE