Moć vaše podsvijesti

Moć vaše podsvijesti - Murphy, Joseph | Caritasspiritistcenter.org

...je moć vaše podsvijesti? - Ana Bučević ... MOĆ VAŠE PODSVIJESTI - Logovita ... . Смотреть позже. Moć vaše podsvijesti. Naučite li kako da prepoznate i oslobodite skrivenu moć vlastite podsvijesti, u svoj ćete život unijeti snagu, bogatstvo, zdravlje, sreću i zadovoljstvo. Moć vaše podsvijesti istinski je klasik koji spaja drevnu mudrost sa suvremenom znanošću kako bi vam predočio ne samo nove uvide i spoznaje već, što je neizmjerno važnije, konkretne načine kojima... Moć ma ... MOĆ VAŠE PODSVIJESTI, Biblioteka Vedri duh ... ... Moć ma...

INFORMACIJA

AUTOR
Murphy, Joseph
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć vaše podsvijesti.pdf

OPIS

Najčitanija knjiga za samopomoć svih vremena.Moć vaše podsvijesti istinski je klasik!Ova zadivljujuća knjiga spaja drevnu mudrost sa suvremenom znanošću kako bi vam predočila ne samo nove uvide i spoznaje već, što je neizmjerno važnije, konkretne načine kojima si možete pomoći u svakodnevnom životu. U ovoj sjajnoj knjizi nalaze se poglavlja poput: Čudotvorna moć ljudske podsvijesti, Kako podsviješću ukloniti strah, Vlastita podsvijest kao partner u uspjehu, Podsvijest i teškoće u braku te Kako zauvijek ostati duhom mlad.Dr. Joseph Murphy jedan je od najvećih motivacijskih pisaca i učitelja svih vremena. Predavao je, pisao, poučavao i pomagao ljudima više od pola stoljeća. Kao svećenik i voditelj Crkve božanske znanosti u Los Angelesu držao je propovijedi koje je svake subote slušalo više tisuća ljudi. Autor je više od 30 knjiga u kojima poučava o jednostavnim, znanstveno provjerenim tehnikama o utjecaju naše podsvijesti na poboljšanje kvalitete života. Istraživanje najvećih svjetskih religija i vlastito iskustvo borbe s karcinomom doveli su dr. Murphyja do zaključka da najviše možemo pomoći sebi samima. Moć vaše podsvijesti do danas je ostala kultna knjiga za sve koji traže izlaz iz kriznih situacija.

Želite li pročitati knjigu?Moć vaše podsvijesti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Murphy, Joseph. Čitati Moć vaše podsvijesti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE