Celestinsko proročanstvo

Celestinsko proročanstvo - Redfield, James | Caritasspiritistcenter.org

...sko proročanstvo - James Redfield. 711 likes ... CELESTINSKO PROROČANSTVO - Džejms Redfild | Vulkan izdavaštvo ... . Šta ako su raj I zemlja isto mjesto? See more of Celestinsko proročanstvo - James Redfield on Facebook. Zasnovano na drevnoj mudrosti, Celestinsko proročanstvo vam pomaže da uspostavite vezu između onoga što trenutno doživljavate i omogućava vam da vidite šta će se desiti u narednim godinama... "Celestinsko proročanstvo" je knjiga Džejmsa Redfilda. Ovaj bestseler je jedinstvena avanturu kroz ... Celestinsko proročanstvo (Celestine prophecy ) - video Dailymotion ... . Ovaj bestseler je jedinstvena avanturu kroz koju glavni junak otkriva devet uvida o kojima govori ...

INFORMACIJA

AUTOR
Redfield, James
DIMENZIJA
8,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Celestinsko proročanstvo.pdf

OPIS

ROMAN KAKAV JOŠ NISTE ČITALI! „Celestinsko proročanstvo“ nadahnjujuća je i zadivljujuća priča o tajanstvenom drevnom Rukopisu pronađenom u peruanskim prašumama koji je potaknuo jednog Amerikanca na iznenadnu odluku da ostavi sve i krene u pustolovinu koja će mu potpuno promijeniti život. Tajanstveni Rukopis za kojim traga kroz devet uvida kazuje o novom, drugačijem razumijevanju duhovnog razvoja čovjeka i svijeta koje će pomoći ljudima shvatiti na koji će se način prošla i sadašnja zbivanja, kao i neobične podudarnosti kojima svakodnevno svjedoče, odraziti na njih, ali i na živote svih ljudi u vremenima što dolaze. Crpeći nadahnuće iz drevne mudrosti, ali i mnoštva suvremenih teorija s područja društvenih i prirodnih znanosti, James Redfield svojim je hvaljenim alegorijskim romanom „Celestinsko proročanstvo“, koji pripovjednim i idejnim šarmom neodoljivo podsjeća na djela pisaca poput Richarda Bacha i Paula Coelha, stvorio suvremeni duhovni klasik koji je osvojio srca milijuna čitatelja diljem svijeta. KNJIGA KAKVA SE POJAVI SAMO JEDNOM U ŽIVOTUDA BI GA ZAUVIJEK PROMIJENILA TKO SMO? ZAŠTO SMO OVDJE? KAMO IDEMO? Odgovori su napokon tu.

Želite li pročitati knjigu?Celestinsko proročanstvo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Redfield, James. Čitati Celestinsko proročanstvo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE