Razvijte sposobnost samoiscjeljenja

Razvijte sposobnost samoiscjeljenja - Chopra, Deepak | Caritasspiritistcenter.org

...e sposobnosti samoiscjeljenja. 99,00 kn. Dostupnost je promjenjiva ... Круглый стол «Метабиотики: новая идея или естественное... ... ... PDF Физическое развитие детей ... e sposobnosti samoiscjeljenja. 99,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. Budite prvi koji će recenzirati "RAZVIJTE SPOSOBNOSTI SAMOISCJELJENJA" Otkaži odgovor. II►Deepak Chopra, R. E. Tanzi: RAZVIJTE SPOSOBNOSTI SAMOISCJEL...

INFORMACIJA

AUTOR
Chopra, Deepak
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Razvijte sposobnost samoiscjeljenja.pdf

OPIS

Inovativni sedmodnevni program za jačanjeimunosnog sustava i zdravlja općenitoSvoje zdravlje više ne bismo smjeli uzimati zdravo za gotovo. Naše blagostanje na opasnoj je kušnji jer se svakog dana suočavamo s različitim epidemijama, novim superbakterijama, ubrzanim procesom starenja… No nade ima, a rješenje ovisi o nama samima jer smo, u konačnici, sami odgovorni za svoje zdravlje.Dr. Deepak Chopra i prof. dr. Rudolph E. Tanzi, ugledni stručnjaci u području integrativne medicine, u knjizi Razvijte sposobnosti samoiscjeljenja objasnit će vam kako osmisliti holistički i transformativni zdravstveni plan za cijeli život. Knjiga ne samo što proširuje granice uma kako bi vam predstavila najnovija istraživanja i spoznaje o povezanostima uma i tijela, uma i gena te uma i imunosnog sustava, nego iznosi i revolucionaran sedmodnevni plan djelovanja s glavnim alatima uz pomoć kojih ćete moći osmisliti osobni djelotvorni put prema samoiscjeljenju.Chopra i Tanzi detaljno ispituju kako najbolje ovladati kroničnim stresom i upalnim stanjima, glavnim uzrocima slabljenja našeg zdravlja. Štoviše, u ovoj su se knjizi usredotočili na niz kroničnih poremećaja, poput povišenog krvnog tlaka, srčanih bolesti, dijabetesa tipa II i Alzheimerove bolesti, kojima često nakon pojave prvog simptoma trebaju godine, pa čak i desetljeća, kako bi se razvili. Suvremeni zdravstveni sustavi nisu osmišljeni za liječenje dugotrajne blage kronične upale ili svakodnevnih infekcija i stresova koji škode organizmu te mogu izazvati bolesti, starenje i smrt te je stoga spoznavanje tajni o samoiscjeljenju nužno za dobro zdravlje. Ova će vas knjiga naoružati informacijama i pomoći vam da se zaštitite i budete zdravi tijekom cijelog života.

Želite li pročitati knjigu?Razvijte sposobnost samoiscjeljenja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Chopra, Deepak. Čitati Razvijte sposobnost samoiscjeljenja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE