Razgovori s Bogom 2

Razgovori s Bogom 2 - Walsch, Neale Donald | Caritasspiritistcenter.org

...zgovor s bogom. razgovor s bogom. 1,75 тыс ... Razgovori s Bogom - knjiga 2. autora N. D. Walsch | eknjizara.hr ... . подписчиков. razgovor s bogom. 1,75 тыс. подписчиков. Razgovori s Bogom 1 - Neale D. Walsch. zlatko sudac razgovori. Razgovori s Bogom u pjesni¥Œtvu Ton¤†ija. Uspenski - Razgovori s Vragom. RIJASET ISLAMSKE ZAJEDNICE U BOSNI I .(2 sata sedmino) (Ovaj Nastavni plan ... povezivanje s Bogom, ... dramatizacije, razgovori, ueniki... RAZGOVORI S BOGOM jedan neobi~ni dijalog. ... РАЗГОВОР С БОГОМ | Чтобы услышать что говорит Бог... ... ... RAZGOVORI S BOGOM jedan neobi~ni dijalog. knjiga 2 Neale Donald...

INFORMACIJA

AUTOR
Walsch, Neale Donald
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Razgovori s Bogom 2.pdf

OPIS

• jedan neobični dijalog • KNJIGA 2 Zamislite da možete postaviti Bogu najzagonetnija pitanja o postojanju – pitanja o ljubavi i vjeri, životu i smrti, dobru i zlu. Zamislite da vam Bog ponudi jasne, svima razumljive odgovore. To se dogodilo Nealeu Donaldu Walschu. Kad je dotakao najnižu točku svog života, odlučio je napisati pismo Bogu. Na njegovo iznenađenje, Bog je odgovorio i tako je nastala knjiga »Razgovori s Bogom 1«. U »Razgovorima s Bogom 2«, Neale Donald Walsch i Bog nastavljaju svoju raspravu, šire je i razgovaraju o konceptu vremena, prostora, nekima od suštinskih problema našeg planeta, metafizičkoj dimenziji života… Ova nevjerojatna serija knjiga sadrži odgovore koji će promijeniti vas, vaš život i vaš pogled na druga bića. dijalog se nastavlja… Ovo je izuzetan dokument. To je poruka kojom Bog predlaže preokret na našem planetu; socijalne, seksualne, obrazovne, političke, gospodarske i teološke promjene kakve još nikada nismo vidjeli, a rijetko smo ih i zamišljali. Možemo li zaista izgraditi takav svijet? Bog kaže da možemo, a sve što nam je za to potrebno jest naša odluka da to učinimo. Ova knjiga je stvarni razgovor s Bogom. To je druga u nizu od tri knjige koje sadrže razgovor s Božanstvom koji je trajao više od pet godina i nastavlja se do današnjeg dana. Vi ne morate vjerovati da je ovaj materijal zaista došao od Boga, a meni i nije potrebno da vjerujete. Meni je jedino važno ima li ovaj materijal ikakve vrijednosti, donosi li neko saznanje, budi li u vama išta, budi li neke nove želje i potiče li neke plodonosne promjene u vašem svakodnevnom životu na Zemlji. Bog zna da se nešto mora mijenjati. Ne možemo nastaviti živjeti kao do sada.

Želite li pročitati knjigu?Razgovori s Bogom 2 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Walsch, Neale Donald. Čitati Razgovori s Bogom 2 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE