Kako prevladati zabrinutost i stres

Kako prevladati zabrinutost i stres - Carnegie, Dale | Caritasspiritistcenter.org

...evladati zabrinutost i stres Brige, sumnje i tjeskobe normalan su dio života ... Promocija knjige "Kako prevladati zabrinutost i stres ... ... . Prirodno je brinuti se o neplaćenom računu, predstojećem razgovoru za posao ili prvom putovanju na drugi kontinent. Knjiga Dalea Carnegieja Kako prevladati zabrinutost i stres sadrži brojne tehnike kojima se možemo riješiti briga te istrenirati naš um tako da radi za nas. Ona nam pomaže konstruktivno organizirati misli, stvoriti harmoniju u privatnom i poslovnom okružju te unijeti više mira, ljepote, ljubavi i razumijevanja u svakodnevicu. Knjiga Dalea Carnegieja Kako prevladati zabrinutost i stres sadrži brojne ... Kako prevladati zabrinutost i stres - VBZ online bookstore ... . Knjiga Dalea Carnegieja Kako prevladati zabrinutost i stres sadrži brojne tehnike kojima se možemo riješiti briga te istrenirati na...

INFORMACIJA

AUTOR
Carnegie, Dale
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako prevladati zabrinutost i stres.pdf

OPIS

Kako prevladati zabrinutost i stres Na poslu i u privatnom životuPrekomjerne brige i kontinuirani stres mogu nas neprimjetno obuzeti i zavladati našim životima, pretvarajući ih tako u noćnu moru iz koje se teško budimo. Oduzimaju nam energiju, kvare entuzijazam te nas dovode do fizičkog i mentalnoga sloma, a često su i uzročnici mnogih bolesti poput astme, alergija, srčanih tegoba i visokoga tlaka. Zabrinuti um zbunjen je i podijeljen. U takvome stanju donosimo loše odluke, nedovoljno dobro procjenjujemo i teško se nosimo sa zahtjevima i izazovima koje svakodnevni život pred nas postavlja. Knjiga Dalea Carnegieja Kako prevladati zabrinutost i stres sadrži brojne tehnike kojima se možemo riješiti briga te istrenirati naš um tako da radi za nas. Ona nam pomaže konstruktivno organizirati misli, stvoriti harmoniju u privatnom i poslovnom okružju te unijeti više mira, ljepote, ljubavi i razumijevanja u svakodnevicu. Otkriva nam i tajne pretvaranja vlastite misaone tame u svjetlo samospoznaje te ističe važnost njegovanja unutarnje vjere za buđenje istinske snage duše – one koja će nam, u konačnici, pomoći da se oslobodimo svih negativnih osjećaja koje zabrinutost i stres mogu prouzročiti. Dale Carnegie američki je predavač, autor i utemeljitelj brojnih tečajeva iz područja samoaktualizacije, govorništva, usvajanja interpersonalnih vještina i prodaje. Napisao je nekoliko knjiga koje su u vrijeme objavljivanja bile bestseleri, a njegova knjiga How to Win Friends and Influence People proglašena je 2002. godine najboljom poslovnom knjigom dvadesetog stoljeća.

Želite li pročitati knjigu?Kako prevladati zabrinutost i stres u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Carnegie, Dale. Čitati Kako prevladati zabrinutost i stres Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE