Okruženi idiotima

Okruženi idiotima - Erikson,Thomas | Caritasspiritistcenter.org

...ni idiotima - Znanje je staro, ali poruku nikad prije nije bila tako jednostavno shvatiti ... PDF Okruženi Psihopatima ... . S mnogo humora i dobrih primjera, autor opisuje razliku između crvenog, žutog, zelenog i plavog ponašanja. Knjiga Okruženi idiotima pomaže da shvatite kako mnoge stvari u ljudskom ponašanju i razmišljanju zaista funkcionišu. Pored sjajnog opisa različitih tipova ličnosti koje je podelio i imenovao prema... Niste jedini. Knjiga Okruženi idiotima pomaže da shvatite kako mnoge stvari u ljuds ... Svijet knjige | okruženi idiotima ... ... Niste jedini. Knjiga Okruženi idiotima pomaže da shvatite kako mnoge stvari u ljudskom ponaš...

INFORMACIJA

AUTOR
Erikson,Thomas
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Okruženi idiotima.pdf

OPIS

Kako razumjeti one koje je nemoguće razumjeti Znanje je staro, ali poruku nikad prije nije bila tako jednostavno shvatiti. S mnogo humora i dobrih primjera, autor opisuje razliku između crvenog, žutog, zelenog i plavog ponašanja. Zapravo je složenu biheviorističku znanost prikazao na praktičan, zabavan i razumljiv način. Vjerujemo da ćete čitajući knjigu shvatiti vrijednost crvenih,žutih,zelenih i plavih tipova ličnosti.Nadamo se da će te usvojiti i koji praktični savjet za uspješnu komunikaciju sa svakim od tih tipova.Ali najvažnija lekcija koju iz ove knjige možete naučiti je da idioti koji vas okružuju zapravo uopće nisu idioti.Oni su samo ljudi dostojni poštovanja,razumijevana i uvažavanja. Svatko može iskoristiti smjernice skicirane u ovoj knjizi i s pomoću odmaknuti dalje u igri života.Gledajte na to ovako:Akone razumijete i ne primjenjujete ta načela,i dalje ćete biti okruženi idiotima.A to nitko ne želi.

Želite li pročitati knjigu?Okruženi idiotima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Erikson,Thomas. Čitati Okruženi idiotima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE