Tarot – ogledalo duše

Tarot – ogledalo duše - Ziegler, Gerd | Caritasspiritistcenter.org

...o duše, čarolija za kojom tragamo, u ovoj je knjizi ... Tijelo - ogledalo duše - Ostale metode - Magicus.info ... . Uvodeći nas u svijet tarota, autor nas istovremeno bez napora usmjerava k našoj vlastitoj nutrini i otkriva naše bogatstvo, ljepotu strahove i strasti. Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Živimo u svijetu boja a one su svuda oko nas i svojim opojnim medijem utječu na naše raspoloženje i naš znak. I ne samo na njih već i na ostale naše ljudske os ... Tarot - Ogledalo duše - Gerd Ziegler - 40 kn ... . I ne samo na njih već i na ostale naše ljudske osobine, jer neprestano komuniciramo s… Tarot - Ogledalo duše Gerd Ziegler Ogledalo duše, čarolija za...

INFORMACIJA

AUTOR
Ziegler, Gerd
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tarot – ogledalo duše.pdf

OPIS

Ogledalo duše, čarolija za kojom tragamo, u ovoj je knjizi. Uvodeći nas u svijet tarota, autor nas istovremeno bez napora usmjerava k našoj vlastitoj nutrini i otkriva naše bogatstvo, ljepotu strahove i strasti. Ova knjiga svjetski je bestseler, prodana u više od miljun primjeraka i do sada prevedena na četrnaest jezika. Pisma zahvale, koja stižu autora iz svih krajeva svijeta, nedvojbena su potvrda njezine kvalitete. U čemu je tajna? Otkrite sami!

Želite li pročitati knjigu?Tarot – ogledalo duše u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ziegler, Gerd. Čitati Tarot – ogledalo duše Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE