Mlijeko i med

Mlijeko i med - Kaur, Rupi | Caritasspiritistcenter.org

... ZATVORI. Med i mlijeko. Med i mlijeko ne zvuči samo dobro u poznatoj izreci, već ova kombinacija ima sjajne blagodati za zdravlje našeg tijela ... VATROGASCI Med I Mlijeko: тексти пісень і пісні | Deezer ... . To uključuje i elastičniju kožu i izdržljivost. Med i mlijeko spominju se još u Bibliji... Zbirka poezije i proze autorice Rupi Kaur, 'Mlijeko i med', podijeljena je na četiri poglavlja: bol, ljubav, slom i lijek. U svakom poglavlju, pronašla sam sitni komadić sebe... Provided to ... Mlijeko i med ... ... Provided to ...

INFORMACIJA

AUTOR
Kaur, Rupi
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mlijeko i med.pdf

OPIS

Poezija se ne čita, to su riječi koje ćete često čuti. No prije nekoliko godina na Instagramu se pojavila kanadska pjesnikinja indijskog porijekla i promijenila sve. Nakon što je pjesme lansirala u internetsku orbitu i pridobila milijune obožavatelja, odlučila je sama objaviti knjigu. Da, izdavači i dalje nisu vjerovali u nju (ništa neobično, to se događa s gotovo svim velikim hitovima). Iako moraju planirati unaprijed jer je objavljivanje knjiga vrlo spor proces, izdavači diljem svijeta još jednom su pokazali kako nemaju pojma što se događa oko njih. Ne krivimo ih, naravno, sve je to vrlo simpatično, posebno za razvijanje skromnosti. Nakon tog samo-izdanja, knjigu su objavile mnoge zemlje i to s velikim uspjehom. A sada je stigla i u hrvatskom prijevodu. Prva knjiga Rupi Kaur, Mlijeko i med, je zbirka poezije koju svaka žena treba imati. Popraćene ilustracijama same autorice, pjesme su lijepe, iskrene i predstavljaju sažeto iskustvo postojanja moderne žene. Kaur je iskusila ljubav, gubitak, bol i izlječenje u nizu životnih poglavlja. Na trenutke se doima kao da će se raspasti na milijune djelića, ali nekako se uvijek oporavi i preživi. Njezina je knjiga poput potrebnog zagrljaja, poput katarze nakon tragedije. Podijeljena je na četiri dijela od kojih se svaki bavi nekim aspektom života i donosi određene životne lekcije. Kad stignete do kraja, imat ćete osjećaj da je Rupi sestra koju nikad niste imali. Nećemo isticati stihove, zavirite sami i pročitajte nekoliko redaka. Naša pretpostavka: prvo ćete biti sumnjičavi (pa navikli ste na stranice pune riječi, guste, bogate!); ako se opustite, malo pomalo događat će se mini-čuda (gle, ovo je super, sviđa mi se, žena govori istinu); najčešći završetak procesa je zaljubljenost u ove, naoko, jednostavne, ali vrlo moćne stihove i misli. Čini se da poezija nikada nije bila življa. Uronite u prazninu i pronađite blago duše.

Želite li pročitati knjigu?Mlijeko i med u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kaur, Rupi. Čitati Mlijeko i med Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE