Kako se sami izliječiti od tjeskobe

Kako se sami izliječiti od tjeskobe - Scher, Amy B. | Caritasspiritistcenter.org

...e vas kako ukloniti okidače tjeskobe i promijeniti štetne životne obrasce i stavove, umiriti tijelo i osloboditi se starih emocionalnih energija ... Liječenje društva - kako ostvariti globalno prosvjetljenje :: KupiKnjigu ... . Ovaj pristup iscjeljenju tjeskobe usmjeren je isključivo na vas i ne remeti nijednu strategiju koju već primjenjujete sa svojim liječnikom. Poučit će vas kako ukloniti okidače tjeskobe i promijeniti štetne životne obrasce i stavove, umiriti tijelo i osloboditi se starih emocionalnih energija. Ovaj pristup iscjeljenju tjeskobe usmjeren je isključivo na vas i ne remeti nijednu strategiju koju već primjenjujete sa svojim liječnikom. Amy ... Amy B. Scher: Kako se sami izliječiti od tjeskobe ... . Ovaj pristup iscjeljenju tjeskobe usmjeren je isključivo na vas i ne remeti nijednu strategiju koju već primjenjujete sa svojim liječnikom. Amy B. Scher. Amy B. Scher: Kako se sami izliječiti od tjeskobe, meki uvez. Kako bi terapija bila učinkovita, potrebno je između izlaganja objektu straha ili strašnoj situaciji prov...

INFORMACIJA

AUTOR
Scher, Amy B.
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako se sami izliječiti od tjeskobe.pdf

OPIS

Zaknjigom Kako se sami izliječiti od tjeskobe vjerojatno ste posegnuli jer ste uplašeni, očajni i možda na rubu živaca. Živjeti s tjeskobom nije lako, a ja želim da vam ova knjiga pomogne živjeti lakše i kvalitetnije. Vedrije, sretnije. Moj je životni zadatak pomoći ljudima poput vas da osjećaj tjeskobe i bespomoćnosti zamijene osjećajem snage, nade i iscjeljenja. Amy B. Scher upoznat će vas s provjerenim i jedinstvenim metodama emocionalnog iscjeljenja i liječenja uzroka tjeskobe. Poučit će vas kako ukloniti okidače tjeskobe i promijeniti štetne životne obrasce i stavove, umiriti tijelo i osloboditi se starih emocionalnih energija. Ovaj pristup iscjeljenju tjeskobe usmjeren je isključivo na vas i ne remeti nijednu strategiju koju već primjenjujete sa svojim liječnikom. Nije zamjena za liječnički tretman, nego korisna dopuna, učinkovita i kada drugi postupci ne daju rezultate. S pomoću niza inovativnih tehnika, vježbi i alata ova knjiga će vas u kratkom vremenu uputiti kako otkloniti energetske blokade izravno i konkretno povezane s tjeskobom. Uz moćne Amyne tehnike i njezinu inačicu tapkanja te vrlo popularnu tehniku emocionalne slobode (EFT) naučit ćete kako se riješiti neraščišćene emocionalne prtljage i postati najzdravija, najopuštenija i najbezbrižnija verzija sebe. Amy Scher nadahnjuje ne samo zato što nas uči kako iscjeljenje preuzeti u vlastite ruke već i zato što je sama živi dokaz da je to učinkovito. – Pam Grout, autorica bestselera E 2 i E 3 Sjajna knjiga o ulozi tijela, uma i duha u ostvarivanju istinskog i potpunog iscjeljenja. – dr. Sanjiv Chopra, liječnik, suautor knjige Bratstvo Amy B. Scher autorica je nekoliko bestselera i vrlo je utjecajna na području iscjeljivanja um-tijelo-duh. Kao energetska terapeutkinja, Amy primjenjuje metode koje pomažu bolesnima i onima kojima je potrebno emocionalno iscjeljivanje. Časopis The Advocate proglasio ju je jednom od četrdeset najboljih mlađih od četrdeset (40 under 40). Amy diljem svijeta održava predavanja i dobro je poznata zbog svoje nadahnjujuće priče i pristupačnog stila. Njezine su knjige prevedene na deset jezika. Živi u New Yorku, a više o njoj možete saznati na www.amybscher.com i na YouTube kanalu Amy B. Scher.

Želite li pročitati knjigu?Kako se sami izliječiti od tjeskobe u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Scher, Amy B.. Čitati Kako se sami izliječiti od tjeskobe Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE