Izgubljeni simbol

Izgubljeni simbol - Brown, Dan | Caritasspiritistcenter.org

...ZGUBLJENI SIMBOL prati ranije pustolovine Roberta Langdona, simbologa s Harvarda koji mora riješiti niz smrtonosnih enigma, kako bi spasio svog otetog mentora i spriječio jezivu globalnu urotu ... Hoću knjigu - Izgubljeni simbol ... . Otkrijte najbolje serije, filmove, informacije o rasporedu, ekskluzivni video sadržaj, vodiče krroz epizode, fotografije i još mnogo toga... Živi mrtvaci, Legion, Nadareni, Država u državi ... Opis Izgubljeni simbol Ono izgubljeno, bit će pronađeno… Hardvardski simbolog Robert Langdon nenadano je pozvan da održi predavanje u zgradi Kapitola, Washington, D. C. Tek što je stigao, u samom središtu Rotonde otkriven je zagonetan i strašan predmet, ukrašen s pet mističnih, tajnih simbola. Izgubljeni simbol 79,00 kn 63,20 kn U novom djelu, nazvano ... Moderna vremena :: Izgubljeni simbol ... . C. Tek što je stigao, u samom središtu Rotonde otkriven je zagonetan i strašan predmet, ukrašen s pet mističnih, tajnih simbola. Izgubljeni simbol 79,00 kn 63,20 kn U novom djelu, nazvanom Izgubljeni simbol, Brown je isprobao već iskušan recept - tajne, zavjere i nadnaravne moći skrivene iza teško razumljivih simbola, got...

INFORMACIJA

AUTOR
Brown, Dan
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Izgubljeni simbol.pdf

OPIS

Šest godina trebalo je Danu Brownu da dovrši roman Izgubljeni simbol, izvanredni nastavak svjetskih bestselera Anđeli i demoni i Da Vincijev kod, trilera čije je glavni junak profesor simbologije Robert Langdon. U romanima Dana Browna ništa nije kakvim se čini na prvi pogled. Radnja romana Izgubljeni simbol smještena je unutar vremenskog okvira od 12 sati i kroz majstorski tekst pun neočekivanih zapleta odvodi čitatelja na nevjerojatno putovanje uz Roberta Langdona koji je ponovno u akciji! Napisan nakon temeljitih istraživanja i ritmom koji oduzima dah, Izgubljeni simbol još jednom dokazuje zašto je Dan Brown najprodavaniji pisac trilera na svijetu. Dan Brown autor je mnogih bestselera, uključujući i Da Vincijev kod koji je prodan u više od 80 milijuna primjeraka diljem svijeta, što ga čini jednim od najprodavanijih romana svih vremena. Time Magazine uvrstio ga je na listu 100 najutjecajnijih ljudi svijeta. Romani su mu prevedeni na 51 jezik. Diplomirao je na Amherst College i Phillips Exeter Academy, gdje je predavao engleski i kreativno pisanje. Trenutno živi u Novoj Engleskoj. Pridruži nam se na Facebook-u! 

Želite li pročitati knjigu?Izgubljeni simbol u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brown, Dan. Čitati Izgubljeni simbol Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE