12 Pravila za život

12 Pravila za život - Peterson, Jordan B. | Caritasspiritistcenter.org

...la Za Život (2 Dio) - Jordan B. Peterson ... Jordan Peterson - 12 pravila za život. Napokon preveden na hrvatski! ... . Dugoiščekivani nastavak bestselera '12 pravila za život'! Klinički psiholog i proslavljeni profesor s Harvarda i Sveučilišta u Torontu dr. Jordan B. Peterson svojom knjigom 12 pravila za život milijunima je čitatelja pomogao da kaos u svojem životu dovedu u red. 12 pravila za život U prodaji od 25. listopada. Kupite odmah u web knjižari i stići će vam na adresu prvog dana objavljivanja. Poznati klinički psiholog Jordan B. Pe ... 12 pravila za srećan život Džordana Pitersona:"Sredi najpre svoju..." ... . Poznati klinički psiholog Jordan B. Peterson u ovomu svjetskom bestseleru odgovara na najteža životna pitanja povezujući istin. 12 pravila za život. Popularna psihologija. Šifra artikla: 328477. Dugo mi je trebalo da se odlučim za naslov Dvanaest pravila za život: protivotrov ...

INFORMACIJA

AUTOR
Peterson, Jordan B.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
12 Pravila za život.pdf

OPIS

Ugledni klinički psiholog dr. Jordan Peterson, jedan od najutjecajnijih intelektualaca našega doba, poznat je po svojim javnim predavanjima i angažmanu na društvenim medijima, a svjetsku je slavu stekao bestselerom “12 pravila za život” koji je odmah po objavljivanju tjednima zauzimao vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga. U ovoj knjizi Peterson nudi 12 jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koje će svakome pomoći da dovede svoje misli, svoju osobnost i svoj dom u red i to ne pomoću površnih instant rješenja nego usvajanjem bitnih istina zajedničkih svim ljudima. Na najteža životna pitanja kao i ona o smislu i sreći života, Peterson odgovara izravno i sveobuhvatno, povezujući drevne mitove i tradicije, psihologiju, filozofiju i religiju sa otkrićima najnovijih znanstvenih istraživanja. To čini na vrlo dojmljiv i jednostavan način, pišući s puno humora i s mnoštvom konkretnih primjera što sve knjigu čini zanimljivom i edukativnom tako da “12 pravila za život” sa zanimanjem čita najširi krug ljudi, neovisno o dobi, svjetonazoru i obrazovanju. Pozivajući čitatelja da nađe ravnotežu između reda i kaosa, slobode i odgovornosti, kreativnosti i discipline, Peterson istovremeno otkriva kako to konkretno učiniti, dajućipraktične i duboke savjete kako urediti vlastiti život učinivši ga smislenijim i boljim. Korisna i poticajna te utemeljena na izvrsnom spoju bogate zapadne baštine, suvremene znanosti i dugogodišnjeg iskustva u radu s ljudima, knjiga “12 pravila za život” će sigurno osvojiti i hrvatske čitatelje svih generacija.

Želite li pročitati knjigu?12 Pravila za život u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Peterson, Jordan B.. Čitati 12 Pravila za život Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE