Vatreni u Rusiji

Vatreni u Rusiji - Pezelj, Ivica | Caritasspiritistcenter.org

... smislu Vatreni u Rusiji neka vrsta priručnika za navijače, igrače, funkcionare i sve kojima su kockasti u srcima ... HRVATSKA - RUSIJA 1:0 KRAJ! Hrvatska ide na Svjetsko ... ... . Priručnik i podsjetnik za uspjeh na nekom budućem Mundijalu. Knjiga sadrži brojne dosad neobjavljene fotografije najzanimljivijih trenutaka s utakmica i dočeka u Hrvatskoj. Od istog autora SVI NASLOVI Predlažemo Quick View U tom su smislu Vatreni u Rusiji neka vrsta priručnika za navijače, igrače, funkcionare i sve kojima su kockasti u srcima. Priručnik i podsjetnik za uspjeh na nekom budućem Mundijalu. Knjiga sadrži brojne dosad neobjavljene fotografij ... Vatreni u Rusiji | Zelena knjižara ... . Priručnik i podsjetnik za uspjeh na nekom budućem Mundijalu. Knjiga sadrži brojne dosad neobjavljene fotografije najzanimljivijih trenutaka s utakmica i dočeka u Hrvatskoj. Detalji proizvoda O autoru Ivica Pezelj Knjige autora Vatreni u Rusiji je odlična knjiga autora Ivica Pezelj. Knjiga pod nakladom V.B.Z. izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Vatreni u Rusiji -...

INFORMACIJA

AUTOR
Pezelj, Ivica
DIMENZIJA
8,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Vatreni u Rusiji.pdf

OPIS

V.B.Z. PREDSTAVLJA KNJIGU O POTHVATU HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE NA SVJETSKOM PRVENSTVU U RUSIJI Vatreni u Rusiji od nacionalne traume do miljenika svijetaAutor knjige Vatreni u Rusiji Ivica Pezelj, dugogodišnji sportski zaljubljenik i novinar, ne staje samo na nogometnim statistikama, činjenicama, zapletima, raspletima i njima uzrokovanim emocijama. On se izdiže iznad forme prigodnog spomenara i kritički prati gotovo tridesetogodišnju priču o usponima i padovima nacionalne vrste pitajući se kakve to pouke i vrijednosti iz Rusije treba izvući da bi nogomet u kockicama i nakon Mundijala 2018. ostao ne samo sportski brend nego i neupitni dio nacionalnog identiteta. U tom su smislu Vatreni u Rusiji neka vrsta priručnika za navijače, igrače, funkcionare i sve kojima su kockasti u srcima. Priručnik i podsjetnik za uspjeh na nekom budućem Mundijalu. Knjiga sadrži brojne dosad neobjavljene fotografije najzanimljivijih trenutaka s utakmica i dočeka u Hrvatskoj.

Želite li pročitati knjigu?Vatreni u Rusiji u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pezelj, Ivica. Čitati Vatreni u Rusiji Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE