Uho, grlo, nož

Uho, grlo, nož - Rudan, Vedrana | Caritasspiritistcenter.org

...o, nož book. Read 27 reviews from the world's largest community for readers ... PDF UHO_GORLO_NOS (2).indd ... ... uho, grlo, nož - Forum.hr ... o, nož book. Read 27 reviews from the world's largest community for readers. Goodreads helps you keep track of books you want t...

INFORMACIJA

AUTOR
Rudan, Vedrana
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Uho, grlo, nož.pdf

OPIS

Uho, grlo, nož – sirova energija i urnebesni humor Gotovo cijelo desetljeće prošlo je od prvog izdanja debi-romana Vedrane Rudan. Uho, grlo, nož roman, koji je te 2002. godine ozbiljno zatresao ovdašnje književnosti. Na neočekivano snažan podražaj po imenu Vedrana Rudan, reagirala je istovremeno i istovjetno čitalačka publika i u Hrvatskoj i u Srbiji. Zavladalo je beskrajno oduševljenje. Knjiga je postala instant bestseler. To i ne treba čuditi. Nitko i nikada (usuđujemo se čak dodati i nigdje) nije uspio u glave čitatelja uliti toliku količinu vitriola. Toliko sirove energije i urnebesnog humora kakva nas je zatekla na stranicama prvijenca Vedrane Rudan. I sve bi to bilo u redu. I ništa ne bi u tome bilo izuzetno, i sve bi bilo u savršenom skladu s osnovnim koordinatama nove stvarnosne proze tog vremena, da junakinja/naratorica ovog romana nije žena. Žena u svojim pedesetim godinama. Tonka Babić, vrsta Rudaničinog alter-ega, koja bez ikakve pauze i bez dlake na jeziku govori, brblja, trača, vrišti. Ona prijeti, upozorava, svjedoči, pripovijeda o svemu što se tiče nje, njezinog života i čitavog svijeta. Uho, grlo, nož apsolutno je prva knjiga koja je, nakon svih ratova devedesetih, postala neosporan i istovremen hit u Hrvatskoj kao i u Srbiji. Ovo njezino novo izdanje u BiH, koje se pojavljuje nakon mnogobrojnih reprinta i izdanja u čitavoj regiji, Europi i svijetu, dovoljno uvjerljivo govori u prilog činjenici da je riječ o knjizi za koju je tržište i dalje živo zainteresirano te da, barem ponekad – a upravo je to slučaj s knjigom Uho, grlo, nož – komercijalni uspjeh i književna kvaliteta žive u sretnoj harmoniji. Vedranin tekstove možete čitati i na njezinom blogu. Na linku provjerite i ostale naslove ove autorice koje imamo u ponudi.

Želite li pročitati knjigu?Uho, grlo, nož u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rudan, Vedrana. Čitati Uho, grlo, nož Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE