Muha zunzara

Muha zunzara - Cornwell, Patricia | Caritasspiritistcenter.org

...unzara book. Read 1,021 reviews from the world's largest community for readers ... aukcije.hr - muha zunzara algoritam glanc hc ... ... Preuzmite knjigu "Muha zunzara - Patricia D. Cornwell" besplatno PDF ... unzara book. Read 1,021 reviews from the world's largest community for readers. Dr. Kay Scarpetta odlučila je odseliti se iz Virginije gdje je pret... Muha zunzara - Dr. Kay Scarpetta odlučila je odseliti se iz Virginije gdje je pretrpjela vrlo uznemirujuća iskustva na poslu i potražiti... Muha zunzara. Notify me when the book's added. Impress...

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Muha zunzara.pdf

OPIS

Dr. Kay Scarpetta odlučila je odseliti se iz Virginije gdje je pretrpjela vrlo uznemirujuća iskustva na poslu i potražiti mir na Floridi. Tu otvara privatnu forenzičku agenciju. Kao gost predavač na fakultetu Scarpetta upoznaje Nica Robillarda, narednika louisianske policije s čijeg je područja nestalo deset žena. No ni Robillard ni Scarpetta ne shvaćaju da se iza tih brutalnih ubojstava krije netko tko poznaje Kay i želi privući njezinu pažnju. Istodobno, Scarpetti se javlja Jean-Baptiste Chandonne, zloglasni vukodlak koji ju je već pokušao ubiti. On joj nudi informacije o svojoj obitelji koja se bavi ilegalnim poslovima, a zauzvrat želi da mu Scarpetta ubrizga smrtonosnu injekciju prilikom smaknuća. Tek kada Kay odlazi na uviđaj u Baton Rouge, ona počinje uviđati povezanost tih događaja i otkriva da je itekako upletena u sve to.

Želite li pročitati knjigu?Muha zunzara u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cornwell, Patricia. Čitati Muha zunzara Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE