Put oko svijeta u 80 dana

Put oko svijeta u 80 dana - Verne, Jules | Caritasspiritistcenter.org

...ut oko svijeta u 80 dana / film Pustolovno-romantičnu komediju "Put oko svijeta u 80 dana" pogledajte u ponedjeljak 5 ... Put oko svijeta u 80 dana • Film • TvProfil ... . srpnja u 22:10 na Drugom programu. Phileasa Fogga u Londonu smatraju neozbiljnim cirkusantom, a znanstvenici iz Kraljevske akademije ne primaju ga u svoje redove. Roman Put oko svijeta u 80 dana pustolovni je roman objavljen 1873. godine, a označava vrhunac putopisnih fikcija Julesa Verna. Glavna okosnica romana jest oklada između engleskog džentlmena Philleasa Fogga i njegovih kolega iz kluba Reform u ... HRT: Put oko svijeta u 80 dana ... . Glavna okosnica romana jest oklada između engleskog džentlmena Philleasa Fogga i njegovih kolega iz kluba Reform u 20.000 funti da će Fogg, kao što i sam naslov sugerira, napraviti krug oko svijeta u 80 dana. A pred čitateljima je jedan od najpoznatijih pustolovnih romana svih vremena, Put oko svijeta u 80 dana. Ovaj nezaboravni klasik Julesa Vernea, koji nas je naučio o zemljopisu više nego svi atlasi zajedno, i dan-danas osvaja i nadahnjuje sve uzraste čitatelja. Od istog autora SVI NASLOVI Quick Vi...

INFORMACIJA

AUTOR
Verne, Jules
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Put oko svijeta u 80 dana.pdf

OPIS

Godina je 1872. Bogati londonski džentlmen Phileas Fogg prihvaća okladu da će u 80 dana obići svijet. Uz njega je simpatični i osjećajni sluga Passepartout. Pred njima je niz egzotičnih zemalja i svjetskih gradova – Pariz, Bombay, Calcutta, Singapur, Hong Kong, San Francisco, New York… ali i niz prepreka i nevjerojatnih zgoda dok vode uzbudljivu utrku s vremenom. A pred čitateljima je jedan od najpoznatijih pustolovnih romana svih vremena, Put oko svijeta u 80 dana. Ovaj nezaboravni klasik Julesa Vernea, koji nas je naučio o zemljopisu više nego svi atlasi zajedno, i dan-danas osvaja i nadahnjuje sve uzraste čitatelja.

Želite li pročitati knjigu?Put oko svijeta u 80 dana u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Verne, Jules. Čitati Put oko svijeta u 80 dana Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE