Bilježnica za svaku djevojčicu

Bilježnica za svaku djevojčicu - Babić, Violeta | Caritasspiritistcenter.org

...nica za svaku djevojčicu praktična je knjižica, kombinacija rokovnika i dnevnika, svojevrsni organizer, koja će djevojčicama i djevojkama pomoći da bolje organiziraju svoje školske i privatne obveze, da optimalno isplaniraju svoje vrijeme kako ne bi zaboravile važne obaveze koje ih očekuju ... bilježnica online | bilježnica za 2021. ... . Usporedi ponude trgovina za Bilježnica za svaku djevojčicu - Babić, Violeta i izaberi najbolju. Pročitaj opis proizvoda Bilježnica za svaku djevojčicu - Babić, Violeta i provjeri da li je prikladan za tebe ili pogledaj ostale proizvode marke VIOLETA. Bilježnica za svaku djevojčicu praktična je knjižica, kombinacija rokovnika i dnevnika, svojevrsni organizer, koja će djevo ... Vijesti | Slobodna Bosna ... . Bilježnica za svaku djevojčicu praktična je knjižica, kombinacija rokovnika i dnevnika, svojevrsni organizer, koja će djevo...

INFORMACIJA

AUTOR
Babić, Violeta
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Bilježnica za svaku djevojčicu.pdf

OPIS

Bilježnica za svaku djevojčicu praktična je knjižica, kombinacija rokovnika i dnevnika, svojevrsni organizer, koja će djevojčicama i djevojkama pomoći da bolje organiziraju svoje školske i privatne obveze, da optimalno isplaniraju svoje vrijeme kako ne bi zaboravile važne obaveze koje ih očekuju. Bilježnica, među ostalim, sadržava raspored sati, menstrualni kalendar, dnevnik zdrave prehrane i mnogo prostora za zapisivanje svega što se događa svakoj djevojčici/djevojci… Ovu bogato ilustriranu Bilježnicu zasigurno će poželjeti imati sve vlasnice Knjige za svaku djevojčicu, iznimno popularnog naslova iste autorice. Bilježnica je namijenjena svim djevojčicama i djevojkama od 9 do 19 godina. Osim Knjige za svaku djevojčicu i Bilježnice za svaku djevojčicu, uskoro će se u prodaji naći i Knjiga za svakog dječaka.

Želite li pročitati knjigu?Bilježnica za svaku djevojčicu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Babić, Violeta. Čitati Bilježnica za svaku djevojčicu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE