Poziv na ljubav

Poziv na ljubav - Keating, Thomas | Caritasspiritistcenter.org

... Ljubav. Vokalna Grupa Arija. 03:46. Треки исполнителя ... Скачать бесплатно Stefan Petrušić - Poziv Na Ljubav... ... ... pozivam na ljubav слушать музыку online или скачать бесплатно... ... Ljubav. Vokalna Grupa Arija. 03:46. Треки исполнителя. Poziv Na Ljubav. Poziv na ljubav. Krstarica 12. oktobra 2005. Stefan Petrušić - Poziv Na Ljubav. 03:09. Скачать. Топ-100. Новинки. Плейлисты. Жанры и настроения. Подкасты. Artist: Stefan Petrušić, Song: Poziv Na Ljuba...

INFORMACIJA

AUTOR
Keating, Thomas
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Poziv na ljubav.pdf

OPIS

Provedba sjedinjujuće molitve, koju je otac Keating predstavio u svojoj uspješnici Otvoren duh, otvoreno srce, početak je procesa duhovnog rasta. U knjizi što je držite u rukama on ocrtava i objašnjava glavne etape tog procesa. Tijekom brojnih radionica i utočišta postavljena su mu mnoga pitanja koja se odnose na kontemplativnu provedbu. – kako će kontemplacija utjecati na moj život? – kamo nas vodi u duhovnom smislu? – na kakve ću prepreke nailaziti na putu? – zašto je nužna? – kako djeluje? Autor nam u Uvodu kaže o knjizi: Riječ je o pokušaju da se ponudi mapa, precizna koliko je to već moguće, potrebna za putovanje koje započinje kad se ozbiljno prione uz provedbu sjedinjujuće molitve. Mapa upućuje na prepoznatljive orijentire na tom putovanju kao i na njegovo krajnje odredište… Redovita primjena kontemplativne molitve pokreće proces iscjeljenja koji bi se mogao nazvati ‘božanskom terapijom’… Dar kontemplativne molitve praktično je i nužno oruđe za suočavanje sa srcem kršćanske discipline – bitke s našim nesvjesnim motivacijama. Istodobno, on uspostavlja ozračje i razvija nužna raspoloženja za produbljivanje odnosa s Bogom, što vodi, ne odustanemo li, do božanskog sjedinjenja.Thomas Keating cistercitski je svećenik, redovnik i opat. Sada boravi u samostanu Svetog Benedikta u Snowmassu, u Coloradu. Utemeljitelj je Pokreta sjedinjujuće molitve i društva Contemplative Outreach (Kontemplativni doseg). Među ostalima, napisao je knjige Otvoren duh, otvoreno srce i Misterij Krista.

Želite li pročitati knjigu?Poziv na ljubav u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Keating, Thomas. Čitati Poziv na ljubav Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE