Templari – činjenice i pretpostavke

Templari – činjenice i pretpostavke - Olsen, Oddvard | Caritasspiritistcenter.org

... povjesničar Oddvar Olsen je u knjizi Templari - činjenice i pretpostavke" okupio vrsne stručnjake kako bi razotkrio taj misterij ... Templari - činjenice i pretpostavke | Zelena knjižara ... . U njoj ćete pronaći odgovore na intrigantna pitanja. Doznat ćete i ponešto o povezanosti templara s Marijom Magdalenom i slobodnim zidarima te o drugim misterijima toga vremena. Autor i povjesničar Oddvar Olsen je u knjizi Templari - činjenice i pretpostavke okupio vrsne stručnjake kako bi razotkrio taj misterij. U njoj ćete pronaći odgovore na intrigantna pitanja: • Jesu li templari bili sotonisti koji su štovali tajanstvenu glavu, nav ... Templari - činjenice i pretpostavke, Olsen, Oddvard ... ... . U njoj ćete pronaći odgovore na intrigantna pitanja: • Jesu li templari bili sotonisti koji su štovali tajanstvenu glavu, navodno glavu Ivana Krstitelja? • ...

INFORMACIJA

AUTOR
Olsen, Oddvard
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Templari – činjenice i pretpostavke.pdf

OPIS

Jesu li templari bili sotonisti koji su štovali tajanstvenu glavu Ivana Krstitelja? Što su točno pronašli u Salomonovu hramu? Jesu li zadržali, a potom sakrili Sveti gral? Mnogo je toga napisano o ratnicima-redovnicima iz četrnaestog stoljeća, poznatim kao vitezovi templari.Neki autori, poput Dana Browna u “Da Vincijevu kodu”, prikazuju ih kao pogrešno optužene narodne junake. Drugi se ne slažu s tim i tvrde da je templarska priča zapravo priča o pohlepi, obmani i idolopoklonstvu. Tko su doista bili vitezovi templari? I što je njihova ostavština? Autor i povjesničar Oddvar Olsen je u knjizi Templari – činjenice i pretpostavke” okupio vrsne stručnjake kako bi razotkrio taj misterij. U njoj ćete pronaći odgovore na intrigantna pitanja. Doznat ćete i ponešto o povezanosti templara s Marijom Magdalenom i slobodnim zidarima te o drugim misterijima toga vremena. Knjiga “Templari – činjenice i pretpostavke” radoznalom čitatelju nudi poticaj za beskrajno dugo istraživanje i spoznavanje. Osobita i doista jedinstvena zbirka.

Želite li pročitati knjigu?Templari – činjenice i pretpostavke u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Olsen, Oddvard. Čitati Templari – činjenice i pretpostavke Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE