Putovanje

Putovanje - Bays, Brandon | Caritasspiritistcenter.org

...je sa kućnim ljubimcem. Zdravstvena zaštita ... Korona virus i putovanja: PCR, antigenski test... - BBC News na srpskom ... ... Moskva putovanje 2020 uz posetu Varšavi i Minsku | Balkan Fun ... je sa kućnim ljubimcem. Zdravstvena zaštita. Sportska takmičenja. Covid-19 - uslovi za putovanje. Režim ulaska državljana republike srbije u uslovima pandemije... Pariz. Grad svjetla, ljubavi i romantike. Pogledaj putovanje. Putovanje. 12 видео 20 просмотров Обновлен 8 февр. Putovanje kroz gusto granje 1/12. Pod putovanjem se podrazumijeva kratkoročna promjena lokacije (avionom, brodom, vozom, automobilom), u...

INFORMACIJA

AUTOR
Bays, Brandon
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Putovanje.pdf

OPIS

Izvanredni vodič za iscjeljenje vašeg života i osobno oslobođenje. Godine 1992. Brandon Bays je dijagnosticiran tumor veličine košarkaške lopte čime je katapultirana na izvanredno i u konačnici oslobađajuće putovanje iscjeljenja. Samo šest i pol tjedana kasnije, proglašena je savršeno zdravom – bez lijekova, bez operacije, bez tumora. Izvorni proces samoiscjeljenja koji je Brandon osmislila, otada je oslobodio tisuće od dugotrajnih emocionalnih i fizičkih blokada. Kroz jedinstven rad izložen u ovoj knjizi, ona je s nama podijelila duboko preobražavajuće tehnike. Putovanje nas vodi izravno do korijenskog uzroka bilo koje dugotrajne poteškoće, a zatim nam daje alate kako bismo je napokon i u potpunosti razriješili. Snažni procesi ostvaruju izvanredno duboke i trajne rezultate. Kronična bol jednostavno nestaje. Tjeskoba, depresija i seksualne blokade nestaju. Problemi sa samopoštovanjem, tugom i bijesom se rješavaju, ovisnosti otpadaju, a bolesti jenjavaju i povlače se. Uz praktične, slobodnožargonske i lako upotrebljive tehnike, proces Putovanja vam omogućuje da: – se oslobodite godina emocionalnih i fizičkih blokada – se povežete sa svojom vlastitom unutarnjom genijalnošću – živite svoj život kao izraz vašeg najvišeg potencijala – iskusite neograničenu radost u sebi – postanete istinski slobodni Brandon Bays poznata je kao jedna od najdinamičnijih i najinovativnijih učitelja u području osobnog rasta danas, a pojavila se na pozornici s Anthonyem Robbinsom, Wanyneom Dyerom i ostalim vodećim učiteljima osobnog razvoja. Trenutačno živi u Velikoj Britaniji gdje održava radionice i seminare i vodi privatnu terapijsku ordinaciju.

Želite li pročitati knjigu?Putovanje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bays, Brandon. Čitati Putovanje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE