Mostovi u okrugu Madison

Mostovi u okrugu Madison - James Waler, Robet | Caritasspiritistcenter.org

... okruga Medison. 1,693 likes · 3 talking about this ... Смотреть Мосты округа Мэдисон The Bridges of Madison County... ... . "Postoje pesme koje slobodno izlaze iz trave što cveta plavim cvetićima, iz prašine hiljade... Mostovi okruga Medison govore o Robertu Kinkejdu, fotografu slobodnog duha, koji je na zadatku da za Nešenel džiografik napravi seriju fotografija pokrivenih mostova koji se nalaze u Ajovi. Sasvim neočekivano, put ga vodi do Frančeske Džonson, usamljene žene... Зарубежный, драма, мелодра ... Hoću knjigu - Mostovi u okrugu Madison ... ... Зарубежный, драма, мелодрама. Режиссер: Клинт Иствуд. В ролях: Клин...

INFORMACIJA

AUTOR
James Waler, Robet
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mostovi u okrugu Madison.pdf

OPIS

Francesca je usamljena Talijanka, kućanica iz Iowe. Dok su njezin muž i djeca na sajmu u Illinoisu, ona upoznaje i zaljubljuje se u fotografa koji je došao u okrug Madison kako bi snimio foto-kampanju za National Geographic o mostovima iz okruga. Četiri dana koja provode zajedno su prekretnica u njenom životu, a ona svoja iskustva zapisuje u dnevnik koji pronalaze njena djeca nakon njene smrti. Ovo je priča o ljubavnoj epizodi dvoje zrelih ljudi s vlastitim obavezama i odgovornostima što sprečavaju trajnost njihove veze.

Želite li pročitati knjigu?Mostovi u okrugu Madison u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor James Waler, Robet. Čitati Mostovi u okrugu Madison Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE