Klasične priče da se bolje spoznaš

Klasične priče da se bolje spoznaš - Bucay, Jorge | Caritasspiritistcenter.org

... autora koji poznaju terapeutsku moć priča i njihovu sposobnost da nas vode samospoznaji poput Jorgea Bucaya ... NEZABORAVNO GOSTOVANJE U EMISIJI... - Udruga... | Facebook ... . Još od pamtivijeka u pričama se susrećemo s najdubljim mislima i osjećajima ljudskog roda, ali i s vrijednostima i spoznajama na kojima počiva društvo u kojem živimo. Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila... Tim dragocjenije su one ko ... Klasične priče da se bolje spoznaš - Horhe... | KorisnaKnjiga.com ... .o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila... Tim dragocjenije su one koje nam se obraćaju iz davnine. Od Odisejevih pustolovina, preko Ružnog pačića, Crvenkapice i Trnoružice, pa sve do Pinocchija i Male sirene, u Klasič...

INFORMACIJA

AUTOR
Bucay, Jorge
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Klasične priče da se bolje spoznaš.pdf

OPIS

Malo je autora koji poznaju terapeutsku moć priča i njihovu sposobnost da nas vode samospoznaji poput Jorgea Bucaya. Još od pamtivijeka u pričama se susrećemo s najdubljim mislima i osjećajima ljudskog roda, ali i s vrijednostima i spoznajama na kojima počiva društvo u kojem živimo. Tim dragocjenije su one koje nam se obraćaju iz davnine. Od Odisejevih pustolovina, preko Ružnog pačića, Crvenkapice i Trnoružice, pa sve do Pinocchija i Male sirene, u Klasičnim pričama poznati argentinski psihoterapeut prepričat će nam petnaest svima znanih pripovijesti i pomoći nam da bolje razumijemo ono što i dan-danas pokreće naše djelovanje, baš kao i ono što nas koči na našem putu prema sretnijem životu. Jezikom modernim i punim čarolije, na tragu nezaboravnog bestsellera Ispričat ću ti priču, Jorge Bucay podario nam je jedinstvena nova tumačenja klasičnih priča pretvarajući ovu knjigu u mjesto susreta najljepših bajki našega djetinjstva i mudrosti autora koji nas ne prestaje oduševljavati.

Želite li pročitati knjigu?Klasične priče da se bolje spoznaš u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bucay, Jorge. Čitati Klasične priče da se bolje spoznaš Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE