Koko u Parizu

Koko u Parizu - Kušan, Ivan | Caritasspiritistcenter.org

...parizu. Svaki dan se ponavljalo isto. Koko u parizu ... Koko u Parizu — Coolinarika ... ... Ivan Kušan - Koko u Parizu prepričano lektira | Lektire.me ... parizu. Svaki dan se ponavljalo isto. Koko u parizu. u bolnicu. Treba se dobro odmoriti, a ujutro ustani što ranije i odmah ponovi vježbe iz francuskog. Koko u Parizu Ivan Kušan Mjesto radnje: Mjesto radnje je Pariz, glavni grad Francuske. "Ne znaš ti što je Pariz.Ondje svaki dan ima 3000 otmica.Najviše otimaju. dečke naših godina, pogotovo strance." Ivan Kušan - Koko u Parizu. Kratki sadržaj - Trinaestogodišnji Ratko Milić, poznatiji kao Koko, i njegov najbolji prijatelj Zlatko Brnčić spremaju se ...

INFORMACIJA

AUTOR
Kušan, Ivan
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Koko u Parizu.pdf

OPIS

Koko se veseli putu u Pariz iako ga je Zlatko pomalo prestrašio svojim pričama o tom gradu. Na aerodromu ih dočekuje slikar Poklepović, Zlatkov ujak. Vodi ih u svoj skroman stan i pokazuje im sliku Mona Lisu, koju je naslikao slavni talijanski slikar Leonardo da Vinci. Koko i Zlatko zbunjeno gledaju u sliku, a slikar Poklepović ispriča im priču o filmskom redatelju Allesu Worsonu i njegovom filmu koji se snima u Parizu i svojoj ulozi u čitavom poslu. No o svom filmu Worson je dao intervju čuvenom pariškom reporteru Marcel Cleveru i na taj način mnogi su se zainteresirali za čuvenu sliku, pa čak i agenti osiguravajućeg društva koji su se prerušili u brijače. Koko i Zlatko u Parizu su na tragu bande koja se želi domoći skupocjene slike… Obvezna lektira u V. razredu osnovne škole.

Želite li pročitati knjigu?Koko u Parizu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kušan, Ivan. Čitati Koko u Parizu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE