Na okrutan i podmukao način

Na okrutan i podmukao način - Cornwell, Patricia | Caritasspiritistcenter.org

... okrutan I podmukao nacin Autorica Patricia Cornwell ... "Ubio je, ali ne na osobito okrutan i podmukao način" - Index.hr ... . Na okrutan I podmukao nacin. Cijena. 50 kn ~ 7 €. Patricia Cornwell: Na okrutan i podmukao način. Kasno navečer jedne prosinačke noći u Richmondu, savezna država Virginija, šefca sudske patologije, doktorica Kay Scarpetta, priprema se za vrlo neobičnu obdukciju. Predmet obdukcije, Ronnie Joe Waddell, još je živ, ali ne zadugo. Na okrutan i podmukao način book. Read 985 reviews from the world's largest communit ... NA OKRUTAN I PODMUKAO... - Mojaknjiga Katarina Zrinski ... . Read 985 reviews from the world's largest community for readers. 11:05 P.M. Convicted murderer Ronnie Joe Goodreads helps you keep track of books you want to read. Start by marking "Na okrutan i podmukao način (Kay Scarpetta, #4)" as Want to Read Četvrti slučaj doktor...

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Na okrutan i podmukao način.pdf

OPIS

Na okrutan i podmukao način – Četvrti slučaj doktorice Kay ScarpettaKasno navečer jedne prosinačke noći u Richmondu, savezna država Virginija, šefica sudske patologije, doktorica Kay Scarpetta, priprema se za vrlo neobičnu obdukciju. Predmet obdukcije, Ronnie Joe Waddell, još je živ, ali ne zadugo. U jedanaest će sati i pet minuta Waddell biti pogubljen zbog ubojstva kojeg je počinio prije deset godina. Iste večeri otkriven je još jedan zločin: tijelo dječaka ubijenog na posebno okrutan i podmukao način pronađeno je pokraj kontejnera za smeće. Kay Scarpetta uočit će neobičnu sličnost između tog ubojstva i ubojstva zbog kojeg je Waddell osuđen na smrt. No kad policija pronađe novu žrtvu, šefica sudske patologije ostat će potpuno zbunjena: krvavi otisak prsta na tijelu žrtve jasno će identificirati ubojicu, no dr. Scarpetta je sigurna da ta osoba nije mogla počiniti nikakav zločin! Četvrti slučaj doktorice Kay Scarpetta Na okrutan i podmukao način dobio je nagradu Zlatni bodež američkog Udruženja pisaca krimića i ujedno je bio prvi roman Patricije Cornwell koji je dospio na sam vrh liste najprodavanijih knjiga. Patricia Cornwell svakim se svojim novim romanom, tiskanim u milijunskim tiražama i prevedenim na dvadesetak jezika, potvrđuje kao najpopularnija spisateljica kriminalističkih romana kako u Hrvatskoj, tako i u cijelom svijetu.

Želite li pročitati knjigu?Na okrutan i podmukao način u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cornwell, Patricia. Čitati Na okrutan i podmukao način Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE