Liseyna priča – prvi dio

Liseyna priča – prvi dio - King, Stephen | Caritasspiritistcenter.org

...priča: Prvi dio. Svaki brak ima svoje lice i naličje, a Lisey Landon morat će se suočiti s oboje, i to dvije godine nakon smrti svog muža, poznatog pisca Scotta Landona, čovjeka čija je prošlost bila ispunjena zastrašujućim tajnama ... Što trenutno čitamo i što preporučujemo za čitanje (obavezno s par...) ... . Njihova četvrt stoljeća duga veza bila je toliko snažna da Lisey i... The rest of this title will be available soon. Liseyna Prica - Prvi Dio - Stephen King will be available on. Stephen King. Liseyna priča - drugi dio. Liseyna priča, 1.dio book. Read 8 reviews from the world's largest community for readers. Sređujući stvari nakon suprugove smrti, Lisey će shvatiti kako ... Goodreads helps yo ... Liseyna priča - prvi dio - Stephen King: knjiga | KorisnaKnjiga.com ... . Stephen King. Liseyna priča - drugi dio. Liseyna priča, 1.dio book. Read 8 reviews from the world's largest community for readers. Sređujući stvari nakon suprugove smrti, Lisey će shvatiti kako ... Goodreads helps yo...

INFORMACIJA

AUTOR
King, Stephen
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Liseyna priča – prvi dio.pdf

OPIS

Svaki brak ima svoje lice i naličje, a Lisey Landon morat će se suočiti s oboje, i to dvije godine nakon smrti svog muža, poznatog pisca Scotta Landona, čovjeka čija je prošlost bila ispunjena zastrašujućim tajnama. Njihova četvrt stoljeća duga veza bila je toliko snažna da Lisey i dalje u glavi čuje njegov glas, pa kada njezina katatonična sestra Amanda počne govoriti Scottovim glasom, Lisey to neće doživjeti nevjerojatnim, već neizbježnim. Sređujući stvari nakon njegove smrti, Lisey će shvatiti kako se mora suočiti s velikim dijelom prošlosti koju je potisnula duboko u sebi. Uskoro će početi slijediti tragove koji će je dovesti do Scottova traumatičnog djetinjstva i jezivog svijeta zvanog Ktonska Luna, usput pokušavajući pomoći Amandi i spasiti se od pogibli. Morat će se suočiti i sa Scottovim demonima, te njegovim tajnim mjestom odakle je crpio nadahnuće, mjestom koje ga je moglo iscijeliti ali i uništiti. Puka želja za sređivanjem pokojnikove ostavštine pretvorit će se u dramatično putovanje u tamu. U Liseynoj priči Stephen King ponovno će nam demonstrirati svoj nevjerojatni pripovjedački dar, te nenadmašnu sposobnost pronalaženja nadnaravnog u običnome svijetu. Samo je King sposoban dugačku, strastvenu vezu Scotta i Lisey Landon – a time i bilo koji dugogodišnji brak – prikazati kao fantastično carstvo s vlastitim zemljopisnim obilježjima i jezikom. Samo njemu uspijeva dočarati tamnu i duboko uznemirujuću kroniku o junacima i čudovištima, te njihove tragedije, tuge i sretne trenutke. Ovaj roman jest dirljiv prikaz patnje i gubitka, iskren prikaz braka, slavljenje odlučnosti žena i oda kolektivnoj imaginaciji koja se krije u svakome od nas. Liseynu priču čitajte u dva nastavka.

Želite li pročitati knjigu?Liseyna priča – prvi dio u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor King, Stephen. Čitati Liseyna priča – prvi dio Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE