Meditacija za zaposlene

Meditacija za zaposlene - Osho | Caritasspiritistcenter.org

...ija za zaposlene nudi jednostavne načine za smanjenje napetosti i kroničnog stresa te brzo opuštanje ... Odpira se več trgovin in storitev, za zaposlene obvezno testiranje ... . Nikome meditacija ne treba više nego ljudima koji nemaju vremena meditirati. Mindfulness - meditacija kao psihoterapija. Kako meditirati i istovremeno biti produktivan? Prije nekoliko sam se godina preselila u drugu zemlju u potrazi za poslom slobodnog novinara. Meditacija se za zaposlene majke često čini nemoguća misija. Naše članica i izvršna direktorica objasnile su kako meditirati s troje djece u kući ... Antistresni program za zaposlene - NOVOST!! - Mokini yoga ... . Naše članica i izvršna direktorica objasnile su kako meditirati s troje djece u kući...

INFORMACIJA

AUTOR
Osho
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Meditacija za zaposlene.pdf

OPIS

Meditacija za zaposlene nudi jednostavne načine za smanjenje napetosti i kroničnog stresa te brzo opuštanje. Nikome meditacija ne treba više nego ljudima koji nemaju vremena meditirati. Ti su ljudi možda i pokušavali s meditiranjem, ali su odustali jer im je bilo teško uključiti meditaciju u svoj užurbani životni stil. Većina tradicionalnih tehnika meditiranja nastala je prije tisuće godina za ljude koji su živjeli potpuno drugačijim načinom života od današnjeg. Danas samo nekolicini ne predstavlja problem sjesti i opustiti se. Knjiga Meditacija za zaposlene je prepuna metoda koje se veoma lako mogu ukloiti u svakodnevni život. Svakodnevno jutarnje putovanje na posao postaje središnja vježba, a buka gradskog prometa izvana postaje pomoć umjesto smetnja u pronalaženju unutarnjeg mira. Govori se i o aktivnim i o pasivnim meditacijama, a cilj svih tehnika je naučiti nas kako pronaći spokoj u današnjem užurbanom životu. Mnoge su metode posebno osmišljenje kako bi se mogle uklopiti u čitateljevu svakodnevnu rutinu, tako da ubrzo može opušteno , smireno i zaigrano pristupiti i najkaotičnijem danu.

Želite li pročitati knjigu?Meditacija za zaposlene u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Osho. Čitati Meditacija za zaposlene Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE