Ti i ja, mali medo

Ti i ja, mali medo - Waddell, M. | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Ti i ja, mali medo autora Waddell, M ... TI I JA, MALI MEDO | Gradsko kazalište Žar ptica ... .. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! edna od najljepših slikovnica za djecu. Ovu toplu, a opet tako jednostavnu priču može napisati samo netko tko uistinu poznaje djecu i tko je duboko u sebi još uvijek pomalo dijete. Glavni likovi su Mali Medo i Veliki Medo koji zajedno žive u svojoj pećini. Mali Medo htio bi se igrati, ali Veliki Medo mora raditi. Kako će spojiti ... DSNU5: Ti i ja mali medo - Samobor ... . Mali Medo htio bi se igrati, ali Veliki Medo mora raditi. Kako će spojiti svoje želje i potrebe saznajte u ovoj prekrasnoj slikovnici. Veliki Medo i Mali Medo. Sve gore navedeno je odlično prikazano u slikovnici "Ti i ja, Mali Medo", koju obožavaju i djeca i roditelji diljem svijeta. Ilustracije koje prate priču su tako tople i pre...

INFORMACIJA

AUTOR
Waddell, M.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ti i ja, mali medo.pdf

OPIS

Jedna od najljepših slikovnica za djecu. Ovu toplu, a opet tako jednostavnu priču može napisati samo netko tko uistinu poznaje djecu i tko je duboko u sebi još uvijek pomalo dijete. Glavni likovi su Mali Medo i Veliki Medo koji zajedno žive u svojoj pećini. Mali Medo htio bi se igrati, ali Veliki Medo mora raditi. Kako će spojiti svoje želje i potrebe saznajte u ovoj prekrasnoj slikovnici. Nikako je ne propustite pročitati svojoj djeci. Otkrit ćete jedan sasvim novi svijet pun ljubavi, poštivanja te međusobne topline i povezanosti.

Želite li pročitati knjigu?Ti i ja, mali medo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Waddell, M.. Čitati Ti i ja, mali medo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE