Put kojim rjeđe se ide

Put kojim rjeđe se ide - Peck, M.Scott | Caritasspiritistcenter.org

...> Priručnici > Psihologija > Put kojim rjeđe se ide ... Knjiga Put kojim rjeđe se ide M. Scott Peck | Knjižara Znanje ... . Možda ni jedna druga knjiga nije imala dublji i jači utjecaj na intelektualni i duhovni život nekoliko naraštaja čitatelja nego što je imala knjiga Put kojim rjeđe se ide. Verovatno se ni za jednu knjigu iz ove generacije ne može reći da je tako snažno uticala na naš intelektualni i duhovni život kao što je to "Put kojim se ređe ide". Knjiga se bavi u velikom delu ljubavlju, kako i zas ... Put kojim rjeđe se IDE/korak dalje putem kojim rjeđe se IDE ... . Knjiga se bavi u velikom delu ljubavlju, kako i zasto neke stvari funkcionisu u raznim vrstama ljubavi. Sledeca tema je religija, ali ne... Verovatno se ni za jednu knjigu iz ove generacije ne može reći da je tako snažno uticala na naš intelektualni i duhovni život kao što je to "Put kojim se... 'Put kojim se rjeđe ide'...

INFORMACIJA

AUTOR
Peck, M.Scott
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Put kojim rjeđe se ide.pdf

OPIS

Možda ni jedna druga knjiga nije imala dublji i jači utjecaj na intelektualni i duhovni život nekoliko naraštaja čitatelja nego što je imala knjiga Put kojim rjeđe se ide. Prevedena je na više od 25 jezika te je ušla u izdavačku povijest kao knjiga koja je provela više od 10 godina na ljestvici najprodavanijih knjiga New York Timesa. Knjiga Put kojim rjeđe se ide i dalje nam pomaže istraživati samu prirodu osjećajnih veza te nas vodi prema novom spokoju i punoći života. Pomaže nam naučiti kako razlikovati ovisnost od ljubavi, kako postati senzibilniji roditelj i – na kraju – kako postati osoba koja uistinu jesmo. Priznajući u čuvenoj uvodnoj rečenici da je život težak, a put duhovnog razvoja dug, autor ne zastrašuje čitatelje, nego ih blago vodi kroz naporan i često bolan postupak promjene prema višoj razini samorazumijevanja. M. Scott Peck je bio je svjetski poznati psihijatar, predavač, uspješan pisac i utjecajan duhovni vođa. Nakon što je 1983. zatvorio svoju psihijatrijsku praksu, posvetio se radu Zaklade za poticaj zajednice, neprofitnoj organizaciji koju je, zajedno s prvom suprugom Lily, pomogao osnovati. Bio je plodan pisac, autor petnaest knjiga o duhovnosti i samopomoći, uključujući i Put kojim rjeđe se ide, uspješnicu prodanu u višemilijunskoj nakladi. Umro je 2005. u dobi od 69 godina.

Želite li pročitati knjigu?Put kojim rjeđe se ide u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Peck, M.Scott. Čitati Put kojim rjeđe se ide Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE