Profitabilno brendiranje

Profitabilno brendiranje - Wreden, Nick | Caritasspiritistcenter.org

...ilno brendiranje nudi sveobuhvatan pristup brendiranju koji tvrtkama omogućuje da tu svoju aktivnost - zajedno s marketingom - izravno povežu s krajnjim rezultatima poslovanja te da usklade ... Društvo i društvene znanosti | Znanost | Stručna literatura | Knjižara ... ... profitabilno brendiranje ... ilno brendiranje nudi sveobuhvatan pristup brendiranju koji tvrtkama omogućuje da tu svoju aktivnost - zajedno s marketingom - izravno povežu s krajnjim rezultatima poslovanja te da usklade... Profitabilno brendiranje nudi sveobuhvatan pristup brendiranju koji tvrtkama omogućuje da tu svoju aktivnost - zajedno s marketingom - izravno povežu s krajnjim rezultatima poslovanja te da usklade... Profitabilno brendiranje nudi sveobuhvatan pristup brendiranju koji tvrtkama omogućuje da tu svoju...

INFORMACIJA

AUTOR
Wreden, Nick
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Profitabilno brendiranje.pdf

OPIS

Profitabilno brendiranje nudi sveobuhvatan pristup brendiranju koji tvrtkama omogućuje da tu svoju aktivnost – zajedno s marketingom – izravno povežu s krajnjim rezultatima poslovanja te da usklade njegovu organizaciju. Na taj način tvrtke si osiguravaju kupce koji će se uvijek ponovo vraćati njihovim ponudama.Brendiranje nas uči kako poslovati. Prije svega, to je poslovna taktika stvaranja i zadržavanja kupaca koji donose profit. Mnogo sam naučio iz Profitabilnog brendiranja … Knjiga na odli-čan način pokazuje kako tvrtke, prateći profitabilnost potrošača, mogu poboljšati svoj položaj Philip Kotler, SC Johnson & SonsKonačno se pojavio netko tko omogućuje strateški uvid u brendove i brendiranje. Autor na rukovoditeljskoj razini objašnjava i ilustrira zašto, kako i putem kojih karakteristika brendovi mogu izgraditi vrijednost za dioničare. Donald Schultz, profesor emeritus, Katedra za integrirane marketinške komunikacije, Sveučilište Northwestern Nick Wreden priznati je marketinški stručnjak i zagovornik »brenda budućnosti«. Glavni je direktor FusionBranda, konzultantske tvrtke koja se bavi brendiranjem te lojalnošću kupaca. Ima preko 20 godina iskustva u brendiranju proizvoda za mnoge velike tvrtke među kojima su i IBM, Cisco, BellSouth i Hitachi.Član je Američke marketinške udruge i autor brojnih stručnih tekstova, a uz Profitabilno brendiranje, objavio je i knjigu FusionBranding: How to Forge Your Brand for the Future.

Želite li pročitati knjigu?Profitabilno brendiranje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Wreden, Nick. Čitati Profitabilno brendiranje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE