Orkestar priča priču – Labuđe jezero

Orkestar priča priču – Labuđe jezero - Courtney Tickle | Caritasspiritistcenter.org

...ča iz klasičnog baleta oživljava uz originalnu glazbu Petra Iljiča Čajkovskog ... Osvojite popularnu glazbenu slikovnicu 'Orkestar priča priču - Labuđe... ... . Kada kraljevsku proslavu rođenja kraljevne Aurore prekine upad nepozvana gosta, kraljevstvo mora pronaći jedinu osobu koja može skinuti kletvu bačenu na kraljevnu. Uzbudljiva priča na svakoj je stranici oživljena... Orkestar priča priču: Labuđe jezero 0 Podijeli PODIJELI TWEET POŠALJI E-MAIL. Nakon što je Školska knjiga prošle godine osvojila dječja srca knjigama koje sviraju, Orašar i Četiri godišnja doba, na red stiže priča iz klasičnog baleta koja oživljava uz originalnu glazbu Petra Iljiča Čajkovskog. Jessica Courtney-Tickle. Jessica Courtney-Tickle: Orkestar priča priču - Labu ... Hoću knjigu - Orkestar priča priču: Labuđe jezero ... . Jessica Courtney-Tickle. Jessica Courtney-Tickle: Orkestar priča priču - Labuđe jezero, tvrdi uvez. Uzbudljiva priča na svakoj je stranici...

INFORMACIJA

AUTOR
Courtney Tickle
DIMENZIJA
3,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Orkestar priča priču – Labuđe jezero.pdf

OPIS

Ovo je priča o princu, princezi labudici i zlom čarobnjaku. Počinje na šumskoj čistini, negdje daleko, iza sedam mora i sedam gora. Princ Siegfried slavi 21. rođendan, zabavlja se s prijeteljima. Stiže njegova majka, kraljica i objašnjava da je već vrijeme da nađe ženu i počne se brinuti za kraljevstvo. A on samo razmišlja da ode nekamo daleko. Prepusti se priči, neka te obuzme čarolija Labuđeg jezera. Saznat ćeš kako će se princeza Odetta spasiti od strašne kletve kojom ju je zli čarobnjak zarobio u tijelo labudice. Očarat će te ples malenih labudova na jezeru. Upoznat ćeš Odiliju koja je Odetti slična kao blizanka, i na kraju otkriti kako se Odetta borila protiv zlog čarobnjaka i izborila svoju slobodu. Uzbudljiva priča na svakoj je stranici oživljena predivnim ilustracijama i originalnim glazbenim dionicama. Pritisnite notu i poslušajte, a na kraju knjige potražite sve glazbene ulomke s objašnjenjima i osnovnim glazbenim pojmovima. Upoznajte Petra Iljiča Čajkovskog, učite o glazbenim instrumentima i uživajte u predivnoj glazbi!

Želite li pročitati knjigu?Orkestar priča priču – Labuđe jezero u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Courtney Tickle. Čitati Orkestar priča priču – Labuđe jezero Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE