Svjetioničari

Svjetioničari - Stonex, Emma | Caritasspiritistcenter.org

...je zatreslo! A ja sam gledao TV i kad je zagrmilo skočio sam do prozora i kad san pogledao vanka, vidim da se mičemo livo desno! A ono naježiš se dobro, rekao je svjetioničar Tomislav Žuvela ... HRT Vijesti - Svjetioničari | Facebook ... ... svjetioničari. Dubrovnik. Elafiti, Pelješac i Korčula. Svjetioničari s Palagruže: "Skočili smo do prozora i vidimo da se mičemo livo-desno!" nominative. svjetioničar. svjetioničari. genitive. svjetioničara. vocative. svjetioničaru. svjetioničari. svjetioničari. Svjetioni ... Emma Stonex: Svjetioničari ... . vocative. svjetioničaru. svjetioničari. svjetioničari. Svjetioni...

INFORMACIJA

AUTOR
Stonex, Emma
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Svjetioničari.pdf

OPIS

Emma Stonex – Svjetioničari Inspiriran istinitim događajem, roman Svjetioničari ispisuje priču omisterioznom nestanku trojice čuvara sa svjetionika Maiden Rock i o ženama koje su ostale iza njih. Cornwall, 1972. – tri čuvara nestala su sa svjetionika udaljenog miljama od obale. Ulazna vrata svjetionika zaključana su iznutra. Dva sata u tornju stala su u isto vrijeme, u osam i četrdeset pet. Obrok je ostao na stolu, netaknut. Iz pomorskog dnevnika glavnog čuvara vidi se da je oko tornja divljala oluja – ali nebo je, koliko je svima poznato, cijeli taj tjedan bilo vedro. Gdje su svjetioničari, kakav li ih je to čudan usud snašao? Dvadeset godina poslije, žene koje su ostale iza njih i dalje se bore tražeći istinu. A onda im prilazi pisac koji želi napisati knjigu o tom zloslutnom nestanku. Njihove priče i rekonstrukcija događaja zadnjeg tjedna na svjetioniku razotkrivaju duboko zakopane tajne, a istine postaju laži i obrnuto… Svjetioničari – roman misterija i začudne atmosfere prožete nesputanom snagom mora i prirode stjenovite obale Cornwalla. Posvećen je svim onim svjetioničarima koji su utkali svoju usamljenost i tugu u zidine dalekih svjetionika. Priča je to o ljubavi i boli, ali ponajprije o strahovima i demonima što nas progone i zamagljuju tanku liniju između onog zamišljenog i onog mogućeg. „… Napeta psihološka studija. Baš kao u djelima Shirley Jackson, u Svjetioničarima ono neizgovoreno, neistraženo, nevidljivo, gotovo nadnaravno, postaje zastrašujuće jasno i uvjerljivo.“ – The Guardian Ovaj roman dolazi i u tvrdom izdanju korica.O autorici romana Svjetioničari EMMA STONEX rođena je 1983. godine i odrasla je u okrugu Northamptonshireu u Velikoj Britaniji. Autorica je nekoliko romana koje je napisala pod pseudonimom. „Svjetioničari“ su prvi roman koji je potpisala svojim pravim imenom. Godinama je radila kao urednica u jednoj od najcjenjenijih britanskih izdavačkih kuća. Živi u Bristolu sa suprugom i dvije kćeri.Više o autorici i romanu možete pročitati ovdje (na engleskom jeziku). Pogledajte naslove slične tematike koje imamo u ponudi.

Želite li pročitati knjigu?Svjetioničari u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Stonex, Emma. Čitati Svjetioničari Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE