Mala crna haljina

Mala crna haljina - Black, Cathie | Caritasspiritistcenter.org

... 2017 CROATIA RECORDS Glazba: Zoran Ukić Tekst: Zoran Ševerdija Aranžman: Diogen Redatelj spota: Matko Petrić Pjesmu "Mala crna haljina" grupa je izvela na ... Mala crna haljina za sve tipove tijela ... ... Oksfordski rečnik je termin mala crna haljina ( LBD-Little Black Dress ) usvojio 2010. godine, a u opisu stoji da je radi o jednostavnom, crnom odevnom komadu za žene, koji se nosi na formalnim... Mala crna haljina ultimativni je klasik čak i tijekom tople sezone. Jednostavna, elegantna i nevjerojatno svestrana ... Mala crna haljina - Svetlana Slapšak - Peščanik ... . Jednostavna, elegantna i nevjerojatno svestrana...

INFORMACIJA

AUTOR
Black, Cathie
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala crna haljina.pdf

OPIS

“Kao što svaka žena treba imati malu crnu haljinu u svom ormaru, isto tako joj je potrebna i ‘Mala crna haljina’ na polici s knjigama.”Donna KaranCathie Black predsjednica je uprave Hearst Magazinesa, jednog od najvećih svjetskih izdavača mjesečnika. Ova Prva dama američkih časopisa“ upravlja financijskim poslovanjem i razvojem nekih od najpoznatijih svjetskih časopisa kao što su Cosmopolitan, Esquire, Good Housekeeping, Harper’s Bazaar i O, Oprah Magazine. Časopis Fortune sedamnaest godina zaredom proglašavao ju je jednom od pedeset najmoćnijih poslovnih žena na Americi, a dvaput je bila i na Forbesovoj listi sto najmoćnijih žena na svijetu. U svojoj knjizi “Mala crna haljina” Cathie Black opisuje kako je ostvarila, kako ga naziva, ˝život od 360º˝ – točnije, kako je pomirila“ profesionalni uspjeh i zadovoljstvo u privatnom životu. Objašnjava nam na koji način svaka žena može iskoristiti prilike koje joj se pružaju na radnome mjestu i u životu. Bez obzira na to u kojoj je fazi naša karijera, “Mala crna haljina” nudi nam dragocjenu pomoć u traženju i uspješnom obavljanju posla, a upućuje nas i kako ćemo napredovati na poslu. U “Maloj crnoj haljini” Cathie Black otkriva nam kako je zahvaljujući svojoj upornosti, optimizmu i oštroumnosti stigla do vrha. Kako ćemo se snaći u razgovoru za novi posao, koja pravila u poslovnom svijetu smijemo a koja nikako ne smijemo prekršiti, zašto od svog života trebamo napraviti zonu u kojoj nema mjesta ljutnji te kako možemo slijediti svoje strasti i pritom postići poslovni maksimum – sve su to pitanja na koja odgovore nudi ova sjajna knjiga.

Želite li pročitati knjigu?Mala crna haljina u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Black, Cathie. Čitati Mala crna haljina Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE