Otok pasa

Otok pasa - Cornwell, Patricia | Caritasspiritistcenter.org

... pasa je veliki poluotok omeđen s tri strane velikim meandar u rijeka Temza u Istočni London, Engleska, koja uključuje i Cubitt Town, Millwall i Kanarsko pristanište okruzi ... Galimybių pasas: Kaip gauti? - KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios... ... ... Film "Otok pasa" otvara Ljetnu pozornicu Tuškanac - NACIONAL.HR ... pasa je veliki poluotok omeđen s tri strane velikim meandar u rijeka Temza u Istočni London, Engleska, koja uključuje i Cubitt Town, Millwall i Kanarsko pristanište okruzi. Impresivno animiran i vizualno prekrasan 'Otok pasa' Wesa Andersona ima neke zgodne momente sa simpatičnim psima, dirljivu poantu o životinjskim pravima i prijateljstvu ljudi i pasa te odličnu... Otok pasa book. Read 394 reviews from the world's largest community for...

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Otok pasa.pdf

OPIS

Svjetski popularna kao jedna od najpoznatijih autorica kriminalističkih romana, Patricia Cornwell će nas u ovome romanu povesti iza plavog zida s likovima koje smo imali prilike upoznati u romanima Gnijezdo stršljenova i Južnjački križ. Ovaj put Judy Hammer, upravo imenovana natporučnicom u Državnoj policiji Richmonda, i Andy Brazil, njezina desna ruka, naći će se u neobranom grožđu pokušavajući zaštititi javnost od političara – i obratno – u ovoj napetoj, komičnoj književnoj igri.Kaos će zavladati kada guverner američke savezne države Virginije, u cilju skretanja pozornosti sa stvarnih državnih problema, objavi svoj suludi plan postavljanja zamki za prebrze vozače po cijeloj Virginiji. Zamke će, objavljuje, biti postavljene na svim cestama i autocestama, a one koji budu kršili propis hvatat će nadzorni avioni ili helikopteri, koji će cijelo vrijeme nadlijetati državu. Kada prva zamka bude postavljena na Tangier, iako se na tom malom, napuštenom otoku automobili praktički mogu izbrojiti na prste jedne ruke, razbješnjeli lokalci uzet će kao taoca lokalnog zubara, odcijepiti se od Virginije i proglasiti građanski rat. A i to je samo početak suludih dana koji će uslijediti, u kojima će Brazil i Hammer pokušavati uspostaviti red, boreći se istodobno s lokalnom politikom, uspaničenom javnošću, vladom koja kao da je skrenula i – serijskim ubojicom anđeoskog lica.

Želite li pročitati knjigu?Otok pasa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cornwell, Patricia. Čitati Otok pasa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE