Južnjački križ

Južnjački križ - Cornwell, Patricia | Caritasspiritistcenter.org

...njački križ Ekspedicija, inače poznat kao Britanska antarktička ekspedicija, 1898-1900, bio je prvi britanski pothvat Junačko doba istraživanja Antarktika, i preteča slavljenijih putovanja Robert ... ALGORITAM - Počinje velika ljetna akcija :D Ovdje... | Facebook ... ... Južnjački križ (Andy Brazil, #2) by Patricia Cornwell ... njački križ Ekspedicija, inače poznat kao Britanska antarktička ekspedicija, 1898-1900, bio je prvi britanski pothvat Junačko doba istraživanja Antarktika, i preteča slavljenijih putovanja Robert... Južnjački križ dokazuje da ova autorica ne mora pisati svjetski poznate romane o forenzičarki Kay Scarpetti kako bi ...

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Južnjački križ.pdf

OPIS

U svojem prvom književnom pojavljivanju, u romanu Gnijezdo stršljenova, policijska načelnica Judy Hammer, njezina zamjenica Virginia West i ambiciozni mladi reporter Charlotte Observera, a danas policajac, Andy Brazil, lovili su serijskog ubojicu u gradu Charlotteu u Sjevernoj Karolini. Sada će se ovaj neobičan trio naći nešto sjevernije, u gradu Richmondu u Virginiji kako bi riješili problem s bandom koja terorizira grad i kako bi modernizirali zastarjelu policijsku postaju. Na njihovu žalost, Hammer, Brazil i West neće biti pripremljeni za snažan otpor koji će ih dočekati, ili za čudnu paletu likova koju će upoznati nakon svojega dolaska: Butnera Bubbu Flucka IV. – skupljača oružja i čovjeka opsjednutog izvanzemaljcima, Dima, sociopatskog i opasnog mladog vođu bande Štuke, guvernera Mikea Feuera, koji je u svakom trenutku spreman priskočiti u pomoć svojim (su)građanima, Weeda Gardenera – četrnaestogodišnjeg slikara i mahera za grafite… Na prikazu ovih osebujnih likova i njihovih života u nimalo običnom Richmondu, iz pera Patricie Cornwell ovaj nam put stiže nešto sasvim drugačije – briljantna satira o gradskoj politici, sveprisutnoj napetosti između policije i javnosti ali i njihovoj svakodnevnoj zajedničkoj borbi protiv kriminala. Algoritam vam ponosno predstavlja Patriciu Cornwell kakvu ste mogli upoznati u Gnijezdu stršljenova, u izdanju u kojem koristi svoje nekadašnje iskustvo novinarke crne kronike i pripadnice policijskog dobrovoljačkog reda. Južnjački križ dokazuje da ova autorica ne mora pisati svjetski poznate romane o forenzičarki Kay Scarpetti kako bi nam dokazala da kada je o kriminalistici riječ, ona to radi – najbolje. Knjigu je prevela Iva Ušćumlić Gretić, a likovno opremio Nenad Martić.

Želite li pročitati knjigu?Južnjački križ u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cornwell, Patricia. Čitati Južnjački križ Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE