Sredite svoja sr*nja

Sredite svoja sr*nja - Knight, Sarah | Caritasspiritistcenter.org

... i dobro došli u Sredite svoja sr*nja. Zahvaljujem na čitanju! Željela bih pojasniti nekoliko stvari prije negoli zaronimo preduboko ... Sarah Knight "Sredite svoja sr*nja" ... ... Sarah Knight - Sredite Svoja SR - Nja PDF | PDF ... i dobro došli u Sredite svoja sr*nja. Zahvaljujem na čitanju! Željela bih pojasniti nekoliko stvari prije negoli zaronimo preduboko. To je bilo nekoliko stopostotnih velikih životnih promjena, a kako rekoh, knjiga Sredite svoja sr*nja može vam pomo...

INFORMACIJA

AUTOR
Knight, Sarah
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Sredite svoja sr*nja.pdf

OPIS

Kako prestati brinuti se o onome što biste trebali učiniti, dovršiti ono što morate učiniti i početi činiti ono što želite Jeste li se ikada osjećali zatočenima u uredu ili čak zalijepljenima za trosjed, a da ste zapravo željeli izići (barem jednom) na druženje s prijatelji(ca)ma, otići u teretanu (konačno) i započeti onaj „važni“projekt koji uvijek odgađate. Vrijeme je da sredite svoja sr*nja. Nakon što vas je „antiguru“ autorica Sarah Knightu uspješnici Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e upoznala s užicima pospremanja mentalnog nereda, u svojoj novoj knjizi, bestseleru New York Timesa, pod nazivom Sredite svoja sr*nja naučit će vas kako prestati brinuti se o onome što biste trebali učiniti, dovršiti ono što morate učiniti i početi činiti ono što želite. U knjizi ćete, među ostalim, otkriti: moćnegativnog razmišljanja, tri jednostavna alata kojima ćete srediti svoja sr*nja, kako manje trošiti i kako više uštedjeti. Ova vas knjiga, dakle, vodi korak naprijed, pokazujući vam načine na koje ćete moći nadvladati tjeskobu, svladati strah od neuspjeha i odbaciti hrpu sr*nja koja vas u životu nepotrebno opterećuju, a sve kako biste postali sretni. „Genijalno.“ Cosmopolitan „Priručnik za samopomoćkoji apsolutno djeluje.“ Boston Globe „Urnebesno smiješno i uistinu praktično.“ Booklist Sarah Knight živi u Dominikanskoj Republici sa suprugom i hrpom guštera. Godine 2016. napustila je New York i posao u velikoj tvrtki i otisnula se u slobodne vode. I dalje sa zadovoljstvom piše i uređuje knjige. Osim knjiga Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e (The Life-Changing Magic of Not Giving a Fu*k, 2015.) i Sredite svoja sr*nja (Get Your Sh*t Together, 2016.), objavila je i knjigu You Do You (2017.). Doznajte više na sarahknightauthor.com ili je pratite na Twitteru i Instagramu @MCSnugz.

Želite li pročitati knjigu?Sredite svoja sr*nja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Knight, Sarah. Čitati Sredite svoja sr*nja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE