Djevojka u vlaku/džepno

Djevojka u vlaku/džepno - Hawkins,Paula | Caritasspiritistcenter.org

...ka u vlaku - džepno izdanje napeti je triler koji je srušio sve prodajne rekorde u svijetu i postao pravi književni fenomen ... Миллионы на острове (1955) — актеры и съемочная... — КиноПоиск ... . Po ovom izvrsnom romanu snimljen je i istoimeni film s Emily Blunt u glavnoj ulozi. Rachel svako jutro putuje vlakom na posao. Recenzija knjige "Djevojka u vlaku" (Paula Hawkins). Djevojka u vlaku/džepno. Uvod u penološku psihologiju. Dinosauri. Nepoznati muškarac odlučio je sjesti nasuprot djevojke koja je spavala u vlaku. Naime, kako je u vlaku bila grupa pijanih muškraca, želio je biti siguran da ona može u miru spavati dok su oni tamo. Dje ... FRANKFURT: Djevojka (20) zaspala u vlaku, kad se probudila... ... . Naime, kako je u vlaku bila grupa pijanih muškraca, želio je biti siguran da ona može u miru spavati dok su oni tamo. Djevojka u vlaku. IZVORNO IME: The Girl on the Train. REDATELJ: Tate Taylor ...

INFORMACIJA

AUTOR
Hawkins,Paula
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojka u vlaku/džepno.pdf

OPIS

Djevojka u vlaku – džepno izdanje napeti je triler koji je srušio sve prodajne rekorde u svijetu i postao pravi književni fenomen. Po ovom izvrsnom romanu snimljen je i istoimeni film s Emily Blunt u glavnoj ulozi. Rachel svako jutro putuje vlakom na posao. Zna da će svaki dan vlak stati uvijek na istom semaforu, s pogledom na niz vrtova iza kuća. Jedna će joj kuća posebno zapeti za oko. Umislit će si da poznaje njezine stanare i nazvat će ih Jess i Jason. Njihov život – kako ga ona vidi – savršen je, za razliku od njezina koji se nakon razvoda počeo raspadati. A onda će se dogoditi nešto šokantno. Samo na minutu, prije nego što vlak krene dalje Rachel će shvatiti da život idilične obitelji nije tako savršen. Sve će se promijeniti, savršena će obitelj završiti na naslovnicama novina, a Rachel u njihovoj kući i postati dio života koji je dotad samo gledala iz vlaka. Djevojka u vlaku prvi je roman Paule Hawkins i ujedno pravo književno čudo koje se odmah po objavljivanju našlo na vrhu najprodavanijih knjiga s obje strane Atlantika i s kojeg ne silazi mjesecima. Roman je u međuvremenu objavljen širom svijeta i prodan u višemilijunskim nakladama. Prema njemu je snimljen istoimeni film u kojem glavne uloge tumače Emily Blunt, Justin Theroux, Haley Bennett i Luke Evans. Roman je s engleskoga prevela Mirna Čubranić.

Želite li pročitati knjigu?Djevojka u vlaku/džepno u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hawkins,Paula. Čitati Djevojka u vlaku/džepno Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE