Mudrost vukova

Mudrost vukova - Radinger,Elli H | Caritasspiritistcenter.org

...ravnoj knjizi "Mudrost vukova" stručnjakinja za vukove i prirodoslovka Elli H ... MUDROST VUKOVA - Begen | Online knjižara | Prodaja knjiga ... ... . Radinger koristi dvadesetpetogodišnje iskustvo rada s ovim životinjama kako bi nam ispričala izvanredne priče o vukovima s kojima se susrela. Vukovi su puno više nal U nezaboravnoj knjizi Mudrost vukova stručnjakinja za vukove i prirodoslovka Elli H. Radinger koristi dvadesetpetogodišnje iskustvo rada s ovim životinjama kako bi nam ispričala izvanredne priče o vukovima s kojima se susrela. Vukovi su puno više nalik ljudima nego što smo ikada slutili. U stvari, mo ... Mudrost vukova autora Elli H. Radinger | najbolje knjige ... ... . Vukovi su puno više nalik ljudima nego što smo ikada slutili. U stvari, mogu nas naučiti kako biti bolji ljudi. U nezaboravnoj knjizi Mudrost vukova stručnjakinja za vukove i prirodoslovka Elli H. Radinger koristi dvadesetpetogodišnje iskustvo rada s ovim životinjama kako bi nam ispričala izvanredne priče o vukovima s kojima se susrela. Vukovi su puno više nalik ljudima nego što smo ikada slutili. ...

INFORMACIJA

AUTOR
Radinger,Elli H
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Mudrost vukova.pdf

OPIS

U nezaboravnoj knjizi Mudrost vukova stručnjakinja za vukove i prirodoslovka Elli H. Radinger koristi dvadesetpetogodišnje iskustvo rada s ovim životinjama kako bi nam ispričala izvanredne priče o vukovima s kojima se susrela. Vukovi su puno više nalik ljudima nego što smo ikada slutili. U stvari, mogu nas naučiti kako biti bolji ljudi. Oni se igraju, vole, brinu za druge, pokazuju suosjećanje, umiru od slomljena srca, čeznu za domom, surađuju i beskrajno su strpljivi, a njihovi vođe znaju kada poslušati sljedbenike. Prirodoslovka Elli H. Radinger vodi nas na putovanje u srce vučjeg čopora otkrivajući nam koliko su organizirani i što nas mogu naučiti o obitelji, preživljavanju, vodstvu, predanosti te kako uživati u onome što nam život pruža. Nijedna druga knjiga neće vas toliko približiti istini o vukovima – i nama samima.

Želite li pročitati knjigu?Mudrost vukova u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Radinger,Elli H. Čitati Mudrost vukova Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE