Realizacija

Realizacija - Bossidy, Larry | Caritasspiritistcenter.org

... ... Реализация (сериал, 2019, 2 сезона) — Фильм.ру ... ... Реализация (сериал, 2019, 2 сезона) — Фильм.ру ... ктив. Режиссер: Виктор Шкуратов...

INFORMACIJA

AUTOR
Bossidy, Larry
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Realizacija.pdf

OPIS

Umijeće uspješne provedbe poslova i projekataJedna od najutjecajnijih i najuspješnijih poslovnih knjiga našeg dobaRealizacija je specifičan niz pravila ponašanja i tehnika kojima kompanije moraju ovladati kako bi postale konkurentne. Realizacija je samostalna disciplina. U velikim kompanijama, kao i u onima malima, ona je danas temelj uspjeha. Kad je Realizacija prvi put objavljena, 2002. godine, promijenila je dotadašnji način poslovanja. Analizom discipline uspješne provedbe poslova i projekata pomogla je tisućama poslovnih ljudi da uspiju u svom završnom koraku prema uspjehu. Novim izdanjem autori knjige Larry Bossidy i Ram Charan dopunjuju svoju osnažujuću poruku za svijet u kojem su stara pravila poljuljana, a radikalna promjena postaje rutinom. S mnoštvom primjera iz stvarnog poslovnog svijeta, Realizacija pruža realističan i čvrst pristup poslovnom uspjehu. Ona vam otkriva kako da povežete ljudske, strateške i operativne procese – tri temeljna čimbenika svake organizacije – i stvorite poslovanje temeljeno na dijalogu, intelektualnom poštenju i realizmu. Kompanije okrenute realizaciji mijenjaju se brže od drugih, stoga svaki poslovni vođa, u svakoj kompaniji i na svakoj razini, mora ovladati disciplinom realizacije. Na taj način on postiže vjerodostojnost. Kad dođete do kraja knjige, bit će vam jasno kako se to radi. Vaše poznavanje discipline realizacije dat će vam prednost pred konkurencijom. Ako sve to potom provedete u djelo, znamo da ćete ostvariti bolje rezultate.

Želite li pročitati knjigu?Realizacija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bossidy, Larry. Čitati Realizacija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE