Škola života – prošireno 5. izdanje

Škola života – prošireno 5. izdanje - Šimleša, Bruno | Caritasspiritistcenter.org

...ite u VBZ online knjižari poznati naslov Škola života - prošireno 5 ... Knjiga (P)ostati zdrav Bruno Šimleša | Knjižara Znanje ... . izdanje autora Šimleša, Bruno. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! O knjizi ŠKOLA ŽIVOTA (prošireno 5. izdanje) Bruno Šimleša u Školi života pokazuje na koji bismo način trebali razviti zdravu ljubav prema sebi i drugima te poziva na akciju, apelirajući da se ne pomirimo sa životom koji nas ne zadovoljava i koji ne zaslužujemo. Škola života - novo 5. prošireno izdanje. Bruno Šimleša. 5. novo ... ŠKOLA ŽIVOTA (prošireno 5. izdanje) - nabava.net ... . Škola života - novo 5. prošireno izdanje. Bruno Šimleša. 5. novo i prošireno izdanje. Cijena: 79,00 HRK. Cijena s popustom: 63,00 HRK. Količina. Dodaj u košaricu Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0. (0 Recenzija) Napišite recenziju. Dodaj u listu želja ... Škola života, prošireno 5. izdanje 79,00 kn Bruno Šimleša u Školi života pokazuje na koji bismo način trebal...

INFORMACIJA

AUTOR
Šimleša, Bruno
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Škola života – prošireno 5. izdanje.pdf

OPIS

Bruno Šimleša u Školi života pokazuje na koji bismo način trebali razviti zdravu ljubav prema sebi i drugima te poziva na akciju, apelirajući da se ne pomirimo sa životom koji nas ne zadovoljava i koji ne zaslužujemo. Pritom nudi alate koji su provjereni u praksi, koristeći vlastita iskustva svojega dugogodišnjeg rada s ljudima.Oduvijek me frustriralo što se u mnogim knjigama navodi da bismo trebali voljeti sebe, ali ne piše kako razviti takvu ljubav. To je jedan od glavnih razloga zašto sam odlučio napisati Školu života. Naravno, zdravu ljubav prema sebi ne odlikuje narcisoidnost, prepotentnost i egoizam. Zdravu ljubav prema sebi odlikuje poštivanje sebe, cijenjenje svojih vrlina i kvaliteta, što nam onda daje snagu, strpljenje i mudrost za nadrastanje mana. Ponosan sam što je Škola života odigrala tu ulogu u životima nekoliko desetaka tisuća ljudi. Škola života poziva na akciju, apelira da se ne pomirite sa životom koji vas ne zadovoljava i koji ne zaslužujete te nudi alate koji su provjereni u praksi. Za pisanje sam koristio iskustva svog tada desetogodišnjeg rada s ljudima. To mi je iskustvo pomoglo otkriti što doista funkcionira u praksi jer svima nama prečesto je jasna teorija, ali je ne znamo provesti u praksi. Naravno, knjiga ne može živjeti umjesto vas i ne može donositi odluke umjesto vas, ali može pružiti nadahnuće i alate za stvaranje željenog života! Drago mi je i da je knjiga razbila mnoge predrasude o literaturi samopomoći jer ne pojednostavljuje stvarnost, ne podcjenjuje inteligenciju čitatelja i ne nudi revolucionarna rješenja u tri jednostavna koraka. I za kraj, hvala vam što čitanjem omogućujete mojoj Školi da živi svoju sudbinu. A ona vam neće ostati dužna jer vam može pomoći da živite vlastitu sudbinu! Bruno Šimleša (Iz Predgovora)O autoru Bruno Šimleša(1979.) autor je knjiga popularne psihologije. Dosad je objavio sedam knjiga, a Ljubavologija(Naklada Ljevak, 2011.) i U rukavicama mi je ionako prevruće (Naklada Ljevak, 2012.) bile su među najprodavanijim knjigama u Hrvatskoj. Škola života izvorno je objavljena 2009. godine i prodana je u 15 000 primjeraka u Hrvatskoj. Diplomirao je sociologiju2002. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a od prošle godine, osim pisanja i držanja predavanja, vodi emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji. Otac je petogodišnje djevojčice.

Želite li pročitati knjigu?Škola života – prošireno 5. izdanje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Šimleša, Bruno. Čitati Škola života – prošireno 5. izdanje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE