Aliceina mreža

Aliceina mreža - Quinn, Kate | Caritasspiritistcenter.org

... mreža - činjenice. Na kraju romana, spisateljica Kate Quinn donosi nam povijesne činjenice na kojima je gradila roman ... K. Quinn: Aliceina mreža - GRADSKA KNJIŽNICA DUGO SELO ... . Možda će vas iznenaditi, mene sigurno jest, što je jedno od glavnih ratnih... Aliceina mreža je odlična knjiga autora Kate Quinn. Knjiga pod nakladom Znanje izdana je kao tvrdi uvez uvez. Pročitajte više. Znala sam da "Aliceina mreža" ("The Alice Network") ide na sam vrh već negdje na trećem ili četvrtom poglavlju. Moram vam priznati da sam se umorila od kn ... aliceina mreža - Grad Löbau - PDF dokument ... . Moram vam priznati da sam se umorila od kn...

INFORMACIJA

AUTOR
Quinn, Kate
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Aliceina mreža.pdf

OPIS

U očaravajućem novom povijesnom romanu autorice Kate Quinn, dvije žene – špijunka, unovačena u čuvenu francusku mrežu Alice za vrijeme Prvog svjetskog rata, i pomalo neobična djevojka, Amerikanaka i pripadnica tamošnjeg visokog društva koja traži svoju rođakinju nestalu 1947. – udružene su u ovoj čudesnoj priči o hrabrosti i iskupljenju. 1947. U kaosu poraća, američka studentica Charlie St. Clair trudna je i neudana, a njezina ugledna obitelj samo što je se nije odrekla. Također gaji očajničku nadu da bi njezina voljena rođakinja, koja je nestala u okupiranoj Francuskoj za vrijeme rata, mogla biti živa. Zato, kad je roditelji otjeraju u Europu kako bi se riješila svog „problemčića“, Charlie bježi u London, odlučna da otkrije što se dogodilo s rođakinjom koju je voljela kao sestru. 1915. Godinu dana nakon početka Velikog rata, Eve Gardiner izgara od želje da se pridruži borbi protiv Nijemaca, a prilika joj se pruža kad je neočekivano unovače kao špijunku. Šalju je u okupiranu Francusku i ondje je obučava neodoljiva Lili, „Kraljica špijuna“, koja je na čelu velike mreže tajnih agenata. Trideset godina kasnije, progonjena izdajom zbog koje se raspala Aliceina mreža, Eve dane provodi ogrezla u alkohol, osamljena u svojoj trošnoj kući u Londonu. Sve dok joj na prag ne bane mlada Amerikanka, izgovorivši ime koje Eve nije čula desetljećima. Zajedno kreću u potragu za istinom… bez obzira na to kamo bi ih mogla odvesti. “”Nevjerojatan zaplet, tempo koji oduzima dah, obilje živopisnih povijesnih detalja oduševit će i najzahtjevnije čitatelje.” BookPage “”Dvije priče uzbudljivo se isprepleću i vrhunac dosežu u eksplozivnom kraju! “” RT Book Reviews “”Očaravajuća priča uvlači čitatelja u vrtlog dramatičnih povijesnih događaja, ispripovijedana brutalno iskreno, grubo i nježno, intimno i dirljivo.”” Heather Webb KATE QUINN rođena je u južnoj Kaliforniji. Pohađala je Sveučilište u Bostonu, gdje je stekla magisterij iz klasičnih umjetnosti. Od djetinjstva strastvena zaljubljenica u povijest, napisala je četiri romana o Rimskome Carstvu te dva čija je radnja smještena u razdoblje rane renesanse i slavne obitelji Borgia. Sva su njezina djela velike uspješnice i prevedena su na mnoge svjetske jezike. Svoj raskošan spisateljski talent pokazala je i u posljednjim romanima Aliceina mreža i Lovkinja u kojima tematizira uzbudljive događaje iz novije povijesti.

Želite li pročitati knjigu?Aliceina mreža u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Quinn, Kate. Čitati Aliceina mreža Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE