Moj prvi atlas svijeta 2019-magneti

Moj prvi atlas svijeta 2019-magneti

...i atlas namijenjen je djeci niže školske dobi koja se prvi put susreću sa zemljopisnom kartom i atlasom ... PDF Moj prvi atlas svijeta 2019-magneti ... . Na vrlo jednostavan i zanimljiv način dijete će samo sudjelovati u upoznavanju država svijeta slažući magnete na podlogu i prema bojama prepoznavati kontinente. U knjizi će dijete podrobnije... Pročitaj opis proizvoda Moj prvi atlas svijeta 2019 magneti kut. i provjeri da li je prikladan za tebe ili pogledaj ostale proizvode marke ZNANJE. Jamstvo i uvjete garancije za Moj prvi atlas svijeta 2019 magneti kut. provjeri u trgovini gdje ga namje ... PDF Moj prvi atlas svijeta 2019-magneti ... . Jamstvo i uvjete garancije za Moj prvi atlas svijeta 2019 magneti kut. provjeri u trgovini gdje ga namjeravaš kupiti. MOJ PRVI ATL...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj prvi atlas svijeta 2019-magneti.pdf

OPIS

Moj prvi atlas namijenjen je djeci niže školske dobi koja se prvi put susreću sa zemljopisnom kartom i atlasom. Na vrlo jednostavan i zanimljiv način dijete će samo sudjelovati u upoznavanju država svijeta slažući magnete na podlogu i prema bojama prepoznavati kontinente. U knjizi će dijete podrobnije upoznavati države svijeta kroz jednostavan tekst i jednostavne karte s glavnim gradovima. Posebno su zanimljivi tekstovi JESTE LI ZNALI, o osobitostima i posebnostima određene zemlje. Na kraju su IGRE, KVIZOVI I ODGOVORI u kojima dijete može kroz igru provjeriti svoje znanje. Projekt su osmislili ugledni francuski znanstvenici s ovog područja, a u našem izdanju posebna je pažnja posvećena tekstovima o Hrvatskoj. Riječ je, dakle, o izvanredno osmišljenom i oblikovanom edukativno-zabavnom proizvodu kakvog dosada nije bilo na našem tržištu, posebno pogodnom za poklon djetetu. U kutiji se nalaze: edukativna knjiga od 64 stranice, magnetna ploča i 81 magnet.

Želite li pročitati knjigu?Moj prvi atlas svijeta 2019-magneti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Moj prvi atlas svijeta 2019-magneti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE