Sramota

Sramota - Coetzee, J.M. | Caritasspiritistcenter.org

...ОТА. про БАН https://vk.com/sramota_russia?fixed=1&w=wall-49740932_1166103 ... sramota - Wiktionary ... ... СРАМОТА ! (@i_sramota) | Twitter ... ОТА. про БАН https://vk.com/sramota_russia?fixed=1&w=wall-49740932_1166103. Информация. Per...

INFORMACIJA

AUTOR
Coetzee, J.M.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sramota.pdf

OPIS

Roman Sramota južnoafričkog pisca J. M. Coetzeea nagrađen je 1999. godine Bookerovom nagradom. Radi se o znalački napisanom romanu, štedljivom na riječima.Sramota se događa nakon pada apartheida u Cape Townu i osamljenom imanju istočnog Capea. To je potresna priča o ocu i kćeri i portret nove Južnoafričke Republike. Iako mračan i okrutan roman koji sumnja u moralni boljitak novog vremena, on je u svojoj krajnosti priča o nježnosti i ljubavi. Pisac John Maxwell Coetzee iz Južnoafričke Republike nagrađen je 2003. Nobelovom nagradom za književnost. Coetzee je skrupulozni skeptik, nemilosrdan u kritici okrutnog nacionalizma i kozmetičkog morala zapadne civilizacije piše u obrazloženju nagrade.

Želite li pročitati knjigu?Sramota u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Coetzee, J.M.. Čitati Sramota Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE