Krava na parkiralištu

Krava na parkiralištu - Edmiston, Susan | Caritasspiritistcenter.org

...a parkiralištu, Leonarda Scheffa i Susan Edmiston, prava je zen radna bilježnica koja nam donosi vježbe za razumijevanje i pravilno usmjeravanje ljutnje ... Krava na parkiralištu - Najbolje knjige ... ... Krava na parkiralištu - zen metoda za rješavanje ljutnje | Duhovnost... ... a parkiralištu, Leonarda Scheffa i Susan Edmiston, prava je zen radna bilježnica koja nam donosi vježbe za razumijevanje i pravilno usmjeravanje ljutnje. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo IBAN, ime i prezime! Saznaj više. Između 02:00 i 05:00 zbog redovnog održavanja bit ću privremeno nedostupan. Zahvaljujem ti na strpljenju! Utemeljena na vrlo uspješnom progr...

INFORMACIJA

AUTOR
Edmiston, Susan
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Krava na parkiralištu.pdf

OPIS

Naša istinska snaga proizlazi iz sposobnosti da kontroliramo svoju ljutnju umjesto da dopuštamo da ona kontrolira nas Utemeljena na vrlo uspješnom programu kontrole ljutnje koji je osmislio Leonard Scheff, knjiga Krava na parkiralištu otkriva nam jednostavne metode i tehnike ovladavanja tom negativnom i štetnom emocijom kako bi naš svakodnevni život bio prožet osjećajem zadovoljstva, sreće i bliskosti s drugima. Mnogi vjeruju da si ne mogu pomoći kada je riječ o pokazivanju ljutnje; između osjećaja ljutnje i njezina pokazivanja ne vide nikakvu razliku. Vjeruju da nemaju nikakav nadzor nad ljutnjom koju osjećaju i da nemaju izbora kada je ona posrijedi. Štoviše, mnogi od nas takvo ponašanje ne smatraju lošim i gotovo su posve zanemarili njegove posljedice. Jedna od pouka ove knjige jest ta da možemo svjesno odvojiti rastuću ljutnju od postupaka do kojih nas ona može dovesti. Oslanjajući se na osnovna budistička načela i primjenjujući ih na način vrlo blizak i razumljiv ljudima različitih duhovnih gledišta, Leonard Scheff i Susan Edmiston napisali su zanimljiv interaktivan priručnik koji nam pomaže da preispitamo svoja uvjerenja povezana s ljutnjom te promislimo o isplativosti pribjegavanja ljutnji za postizanje svojih ciljeva. Već prvi put kada odaberemo odustati od ljutnje, shvatit ćemo da nam život postaje ugodniji i ljepši.

Želite li pročitati knjigu?Krava na parkiralištu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Edmiston, Susan. Čitati Krava na parkiralištu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE