Kosturi okruga Madison

Kosturi okruga Madison - Rudan, Vedrana | Caritasspiritistcenter.org

... okruga Madison - možete se nasmijati do suza, ali i proplakati od očaja Nova knjiga Vedrane Rudan, Kosturi okruga Madison, slojevito je djelo ... Kosturi okruga Madison - Vedrana Rudan, - Kupindo.com ... ... . Pisano tako kao da majka, koja posthumno šalje pismo svojoj kćeri, sjedi kraj vas i priča vam o svom životu, braku i djeci. Priča o čovjeku svog života kojeg je upoznala sa 70 godina. Kosturi okruga Madison by Vedrana Rudan 4.05 · Rating details · 107 ratings · 8 reviews U novom romanu Vedrane Rudan pratimo dvije ljubavne priče, zapravo dva ljubavna trokuta. U jednom je gospođa Pavica koja je sa 70 godina napokon pronašla ljubav svog života, ali tradicionalna je Primorka koja se ne usuđuje osta ... Kosturi okruga Madison :: KupiKnjigu ... . U jednom je gospođa Pavica koja je sa 70 godina napokon pronašla ljubav svog života, ali tradicionalna je Primorka koja se ne usuđuje ostaviti svog muža. "Nova knjiga Vedrane Rudan, "Kosturi okruga Madison", slojevito je djelo, pisano tako kao da majka, koja posthumno šalje pismo svojoj kćeri, sjedi kraj vas i priča vam o s...

INFORMACIJA

AUTOR
Rudan, Vedrana
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kosturi okruga Madison.pdf

OPIS

Kosturi okruga Madison – možete se nasmijati do suza, ali i proplakati od očaja Nova knjiga Vedrane Rudan, Kosturi okruga Madison, slojevito je djelo. Pisano tako kao da majka, koja posthumno šalje pismo svojoj kćeri, sjedi kraj vas i priča vam o svom životu, braku i djeci. Priča o čovjeku svog života kojeg je upoznala sa 70 godina. Čitajući Kosture okruga Madison možete se nasmijati do suza, ali i proplakati od očaja. Knjiga je duhovita, mudra i životna, protkana ljubavlju i sjetom, poput lijepe portugalske fado pjesme. Mirjana Krizmanić Dvije ljubavne priče U novom romanu Kosturi okruga Madison, ‘najkontroverznije’ hrvatske autorice Vedrane Rudan pratimo dvije ljubavne priče. Zapravo, dva ljubavna trokuta. U jednom je gospođa Pavica koja je sa 70 godina napokon pronašla ljubav svog života. Ali ona je tradicionalna Primorka koja se ne usuđuje ostaviti svog muža. U drugom je njena kći Ana, lijepa i samosvjesna žena, koja se mora suočiti s tim da njen muž, koji je voli i kojeg voli, ima ljubavnicu. Kroz te arhetipske peripetije autorica nas vodi sigurnom rukom, pokazujući nam sve dvojbe, sumnje i strahove žena koje istovremeno i vole i boje se. Vedrana Rudan je ponovo hrabra i beskompromisna, ponovo razobličuje laži i licemjerje, ali ovaj put, što će mnoge iznenaditi, ispisuje i vrlo nježne stranice u kojima plastično i tankoćutno hvata i najfinija podrhtavanja zaljubljenog bića. Na linku provjerite i ostale naslove ove autorice koje imamo u ponudi. Pratiti ovu autoricu možete i na poznatom blogu Rudan.info. Ova knjiga dostupna je i u tvrdom uvezu.

Želite li pročitati knjigu?Kosturi okruga Madison u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rudan, Vedrana. Čitati Kosturi okruga Madison Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE