Sudbina , sloboda i duša

Sudbina , sloboda i duša - Osho | Caritasspiritistcenter.org

... sloboda i duša - Sudbina. Jedan od najvećih duhovnih učitelja dvadesetog stoljeća iznosi svoju filozofiju o samootkrivanju, slobodnoj volji te traženju mjesta i smisla u životu ... SUDBINA, SLOBODA I DUŠA | Sretni slon ... ... Преузми бесплатну књигу Sudbina, sloboda i duša : koji je smisao... ... sloboda i duša - Sudbina. Jedan od najvećih duhovnih učitelja dvadesetog stoljeća iznosi svoju filozofiju o samootkrivanju, slobodnoj volji te traženju mjesta i smisla u životu. Ja sam i sam pitanje. Sudbina sloboda I duša. Ezoterija. Šifra artikla: 233332. Prva knjiga dinamične i uzbudljive nove edicije Sudbina, Sloboda i Duša - Koji je smisao života? duboko zalazi u istraživanje ljudskih pitanja, kao što su - Postoji li nešto što se može nazvati duša, i ako postoji, šta ona predstavlja? Sudbina, sloboda i duša: koji je smisao života? bavi se dubokoumnim ljudskim pitanjima kao što su: Postoji li zaista ono što se zove duša i, ako postoji li, što je to? U što se uklapa koncept o karm...

INFORMACIJA

AUTOR
Osho
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sudbina , sloboda i duša.pdf

OPIS

Sudbina , sloboda i duša Jedan od najvećih duhovnih učitelja dvadesetog stoljeća iznosi svoju filozofiju o samootkrivanju, slobodnoj volji te traženju mjesta i smisla u životu.Ja sam i sam pitanje. Ne znam tko sam. Što učiniti? Kamo ići? – Osho. Sudbina, sloboda i duša: koji je smisao života? bavi se dubokoumnim ljudskim pitanjima kao što su: Postoji li zaista ono što se zove duša i, ako postoji li, što je to? U što se uklapa koncept o karmi? Ima li moj život poseban smisao ili svrhu? Osho potiče čitatelje na istraživanje i oslobađanje od uvjetovanih sustava vjerovanja i predrasuda koje ograničavaju njihovu sposobnost uživanja u život i cijelom njegovu bogatstvu. Londonski Sunday Times opisao ga je kao jednog od “1000 najznačajnijih ljudi 20. stoljeća”, a indijski Sunday Mid-Day kao jednog od desetorice – zajedno s Gandhijem, Nehruom i Buddhom koji su promijenili sudbinu – Indije. Od njegove smrti 1990. njegov utjecaj se i dalje širi i dopire do tragatelja svih dobnih skupina u gotovo svakoj državi svijeta.

Želite li pročitati knjigu?Sudbina , sloboda i duša u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Osho. Čitati Sudbina , sloboda i duša Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE