Sedam laži

Sedam laži - Kay, Elizabeth | Caritasspiritistcenter.org

...„Sedam laži" je dostupan u sledećim knjižarama u mestu Kragujevac: Knjižara „Radoje Domanović" ... Sedam laži - Elizabet Kej: knjiga | KorisnaKnjiga.com ... . Kralja Aleksandra I Karađorđevića 30. Sedam laži je odlična knjiga autora Elizabeth Kay. Knjiga pod nakladom V.B.Z. izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Sedam lazi.indd. Kosa joj je rićkasta, uvijena u crvene i zlatne spirale, a oči su joj svetle, skoro beloplave. „Izvini", rekla sam i povukla se unazad, pa se zagledala u. „Sedam laži" je debitantski roman Elizabet Kej koja pod svojim pr ... Sedam lazi.indd - Grad Löbau - PDF dokument ... . „Sedam laži" je debitantski roman Elizabet Kej koja pod svojim pr...

INFORMACIJA

AUTOR
Kay, Elizabeth
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sedam laži.pdf

OPIS

Sedam laži – Neodoljiv, profinjen i napet triler britanske autorice Elizabeth Kay o dvije najbolje prijateljice čiji se odnos počinje mijenjati nakon što se jedna od njih zaljubi u muškarca koji se drugoj ne sviđa… Jane i Marnie bile su nerazdvojne od svojih osnovnoškolskih dana. Iako fizički različite, imale su mnogo toga zajedničkog i dijelile su sve, pa i najintimnije tajne. Kasnije su se obje udale za zgodne i ambiciozne muškarce. Ali Jane nikad nije rekla Marnie jednu važnu stvar: da ne podnosi njezina bogatog i sebeljubivog muža Charlesa. Štoviše, od samog početka bio joj je odbojan, preglasan, samodopadan i egocentričan. A da je Jane bila iskrena – da nije izrekla svoju prvu laž, jednu od sedam laži, kada ju je Marnie pitala sviđa li joj se Charles – možda bi suprug njezine najbolje prijateljice još uvijek bio živ. Ovo je Janeina ispovijest, njezina prilika da priopći istinu. No pitanje je: može li joj se vjerovati? Roman Sedam laži uzbudljivo je štivo o zamršenom i toksičnom ženskom prijateljstvu, mračnoj opsesiji i svemu onome što riskiramo izgubiti u ime ljubavi… „Novo lice britanskog noira.“ Evening Standard “Ovaj roman trebate pročitati. Tako uznemirujuće.” Lesley Kara, Sunday Times bestseler – The Rumour O autorici: Elizabeth Kay započela je karijeru kao asistentica u Penguin Random House-u (najveća svjetska izdavačka kuća). Danas tamo obavlja dužnost više urednice, a istodobno njeguje svoju strast prema pisanju.Svoju prvu nagradu za pisanje osvojila je sa svega osam godina u konkurenciji za kratku priču koju je ocjenjivala Jacqueline Wilson (engleska autorica, poznata po djelima iz popularne dječje književnosti; ‘Zeznute cure’, ‘Cure kasno izlaze’, ‘Priča o Tracy Beaker’). Njezin debitantski roman, objavljen je nekoliko godina kasnije, 2020. Elizabeth trenutno radi na svom drugom romanu. (Izvor: Elizabeth Kay Bio)

Želite li pročitati knjigu?Sedam laži u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kay, Elizabeth. Čitati Sedam laži Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE