Puža prati, brojeve ćeš znati

Puža prati, brojeve ćeš znati

...ćeš uz poštara puža, njegov put i rime zapamtiti kao od šale ... PAUKA PRATI, OBLIKE ĆEŠ ZNATI | superknjizara.hr ... . Toliko je toga za gledanje i učenje u ovoj krasnoj, veseloj i šarenoj slikovnici koja će zasigurno biti jedna od omiljenih! Uživajte u čitanju, brojenju i druženju s vašim najmlađima. ….i prateći puža naučiti ćeš još puno korisnih stvari. To bi se još trebalo sitnim slovima dodati u naslov ove slikovnice... Koju ne sumnjivo morate Na broju četiri, konkretno, žive dva zečića a iznad njih rastu četiri mrkve. Tako da nakon što usvojite brojeve dijete možete poticati i n ... 'Puža prati - brojeve ćeš znati' i 'Upoznaj svijet' - Books&Sweets ... . Tako da nakon što usvojite brojeve dijete možete poticati i na usvajanje pojma količine. Stuart Lynch. Stuart Lynch: Puža prati, brojeve ćeš znati. tvrdi uvez. ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Puža prati, brojeve ćeš znati.pdf

OPIS

Pomozi poštaru pužu dostaviti poštu njegovim prijateljima. Posjeti kuće s kućnim brojevima od 1 do 10 i dok prstićem pratiš pužev put, recitiraj rime. Na kraju svakog puta naći ćeš prozorčić ispod kojeg otkrivaš koja životinjica živi iza kojeg kućnog broja. Brojeve ćeš uz poštara puža, njegov put i rime zapamtiti kao od šale. Toliko je toga za gledanje i učenje u ovoj krasnoj, veseloj i šarenoj slikovnici koja će zasigurno biti jedna od omiljenih! Uživajte u čitanju, brojenju i druženju s vašim najmlađima. Vrijeme provedeno s djecom uz knjige je neprocjenjivo. Zajedničko čitanje potiče razvoj kognitivnih sposobnosti, govora, emocionalne inteligencije, a i ljubavi prema knjigama i čitanju koja će biti jedna od izuzetno važnih osobina uspješnog pojedinca.

Želite li pročitati knjigu?Puža prati, brojeve ćeš znati u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Puža prati, brojeve ćeš znati Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE