Moja steam rješavalica – Matematika

Moja steam rješavalica – Matematika - James, Reynolds, Stobbart | Caritasspiritistcenter.org

...AM rješavalica - Matematika. Cijena: 69,00 kn ... NSK katalog - Cjeloviti prikaz ... ... Steam ta'lim ... AM rješavalica - Matematika. Cijena: 69,00 kn. Iznenadit ćete se koliko je matematika prisutna svuda oko nas, i to ne samo u brojevima i računanju, nego i u oblicima, uzorcima, odnosima u prostoru… Zavirite u knjigu MOJA STEAM RJEŠAVALICA, MATEMATIKA... Prošli su dani kada je matematika bila omraženi školski predmet. Novi pristupi matematici i povezivanje sa svakodnevnim životom kod djece bude strast, znatiželju, glad za znanjem… E, pa servirajte im ovo i uživajte g...

INFORMACIJA

AUTOR
James, Reynolds, Stobbart
DIMENZIJA
8,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja steam rješavalica – Matematika.pdf

OPIS

RAZMIŠLJAJTE poput matematičara pa računajte i crtajte u ovoj knjizi prepunoj zabavnih aktivnosti, zavrzlama koje valja RIJEŠITI, kodova koje treba RAZBITI, uzoraka koje treba NACRTATI… Teme i zadatci predstavljeni u ovoj knjizi smišljeni su na zanimljiv način u obliku slagalica, geografskih i igraćih karata, mađioničarskih trikova, tablica, sudoku zadataka i drugih djeci bliskih igara, kao i svakodnevnih radnji u kojima će uočiti i prepoznati zakonitosti matematike. Iznenadit ćete se koliko je matematika prisutna svuda oko nas, i to ne samo u brojevima i računanju, nego i u oblicima, uzorcima, odnosima u prostoru… Ovakvim raznovrsnim zadatcima djeca uče igrajući se te razvijaju kritičko mišljenje i sposobnost rješavanja problema. Dijete se potiče na uočavanje, uspoređivanje, analiziranje i povezivanje aktivnosti s iskustvima iz svakodnevnog života, što sve u konačnici i dovodi do rješenja zadatka i jačanja samopouzdanja. STEAM (kratica za engl. Science, Technology, Engineering, Arts and Math) novi je način pristupa zadatcima i učenju koji koristi znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku kao polazište za razvoj djetetove znatiželje, komunikacije i kritičkog razmišljanja. Dijete putem sadržaja STEAM-a eksperimentira, razvija kreativnost i iskustveno uči, što mu kasnije pomaže i u sagledavanju i rješavanju raznih drugih zadataka te pristupanju problemima. Uživajte u upoznavanju matematike na potpuno novi način!

Želite li pročitati knjigu?Moja steam rješavalica – Matematika u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor James, Reynolds, Stobbart. Čitati Moja steam rješavalica – Matematika Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE