Pilates na lopti

Pilates na lopti - Craig, Colleen | Caritasspiritistcenter.org

... vježbe na lopti - pilates studio Isis - Vježbanjem do zdravlja ... Sedam razloga za pilates loptu na porodu | missMAMA ... . Vežbe na lopti by Igor Aslimoski lični trener. Radionica Zdravog Života MEDIA. Sjedenje na pilates lopti umjesto na uredskom stolcu svojedobno se poticalo kao zdravija Sjedenje na pilates lopti održava tijekom cijelog radnog dana optimalan dotok krvi u sve dijelove tijela, za... Pilates lopte, aerobik lopte, fitnes lopte ili balans lopta za pilates, sedenje ili vežbanje super cena. Najveći izbor pilatess lopti. Lopta za s ... Pilates lopte - Švajcarske lopte - Besplatna Isporuka ... . Najveći izbor pilatess lopti. Lopta za s...

INFORMACIJA

AUTOR
Craig, Colleen
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pilates na lopti.pdf

OPIS

Colleen Craig, verificirana instruktorica Pilates metode, u knjizi ”Pilates na lopti” nudi nam jedinstvenu sintezu Pilates metode i vježbi na lopti. Ova nova, revolucionarna metoda vježbanja s loptom upoznaje nas s posve novim načinom postizanja kondicije kroz vježbe niskog intenziteta, ali izuzetne učinkovitosti. Pilates metodom vježbanja na lopti uravnotežujemo tijelo kroz razvijanje površinskih dugih mišića, jačanje slabijih dubokih mišića te radom na pravilnom držanju, mobilnosti i stabilnosti kralježnice. Joseph Pilates, uspješan boksač i gimnastičar, početkom dvadesetog stoljeća razvio je metodu za koju mnogi ugledni časopisi koji se bave stilom života i fitnessom tvrde da je najbolji sustav vježbi desetljeća. Lopta u vježbanju, koju koriste poznati sportski treneri, plesači i sportaši kako bi poboljšali svjesnost o tijelu i vlastitu izvedbu, savršen je temelj za izvođenje ljupkih Pilates pokreta kojima se razvija izdržljivost i gipkost tijela. U svom programu Colleen Craig povezuje um i tijelo, predstavljajući nam tehnike disanja i opuštanja koje prate rad s loptom. U tekst su uključene osobne priče i citati koji nadahnjuju, a njima autorica prikazuje na koji način Pilates vježbe s loptom mogu poboljšati i kvalitetu našeg života. Razrađen slijed vježbi omogućuje nam lako praćenje vlastitog treninga i osobnog napretka. Što je najvažnije, detaljne upute i više od 300 fotografija dočaravaju Pilates načela i predstavljaju izazov i poticaj za ljude različitih tjelesnih sposobnosti. Colleen Craig verificirana je instruktorica Pilates metode i spisateljica. Živi u Torontu, a u cijelom svijetu održava radionice.

Želite li pročitati knjigu?Pilates na lopti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Craig, Colleen. Čitati Pilates na lopti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE